Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner-beeld.jpg

Talent Mobility: sleutel voor uw toekomst

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten - is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er graag mee onze schouders onder.

Wij helpen je graag via digitale weg. Bel of mail ons!

Kansen en uitdagingen voor uw organisatie

Als organisatie ervaart u de toenemende complexiteit van onze snel veranderende wereld:  

  • veeleisende, diverse medewerkers
  • globalisering en digitalisering
  • the war for talent
  • disrupties in businessmodellen
  • langere, steeds flexibeler loopbanen

Met en door uw medewerkers zoekt u hier het antwoord op.

De sleutel? Uw Talent Mobility.

0

 

0

Hoe blijft u future proof?

Organisaties die er in slagen om de juiste talenten aan te trekken, te ontwikkelen en in te zetten, spelen sneller in op nieuwe uitdagingen en kansen. Ze blijven wendbaar en competitief.

Talent Mobility is bovendien een win-win voor bedrijf, individu en maatschappij: het verhoogt de werkmotivatie en verlaagt werkloosheid en langdurige ziekte. Daarom zetten wij er graag mee onze schouders onder.

0
33-67

Waarom kiezen organisaties voor ons?

1. End-to-end oplossingen
Instroom, doorstroom en uitstroom van talent: we staan u bij in elk aspect van talentmobiliteit met strategisch advies, begeleiding, workshops en implementatie.

2. Op maat door co-creatie
We luisteren naar uw uitdagingen en ontwikkelen samen een maattraject voor uw medewerkers, teams en/of organisatie.

3. Mens- en resultaatgericht
Onze medewerkers werken vanuit een passie voor mensen en gaan verder dan advies. We maken uw medewerkers bewust, geven praktische tools en ontwikkelen talenten.

4. Duurzame stakeholderfocus
U wil een future proof organisatie die ook binnen enkele jaren nog relevant is. Daarom werken we samen aan een optimale balans voor klanten, medewerkers en aandeelhouders.

sfeerbeeld
67-33
Onze bouwstenen voor uw maattraject:

Leadership

icon

Leadership

Modern leiderschap bevordert vertrouwen, authenticiteit en gedragen engagement. Zelfleiderschap bewaakt dit en creëert een feedbackcultuur. Zo ontstaat de omgeving waarin talent zich optimaal ontwikkelt.

Wij helpen je graag via digitale weg. Bel of mail ons!

 

Career Coaching

icon

Career Coaching

Identificeer, ontwikkel en optimaliseer uw intern talent met loopbaanontwikkeling. Het doel? Wendbare en weerbare medewerkers die samen zorgen voor duurzame groei en innovatie. 

 

Care for Talent

icon

Care for Talent

Onze job bepaalt gemiddeld genomen 20% van ons geluk. Neemt u af en toe de tijd om het werkgeluk binnen uw organisatie onder de loep te nemen? Hoe vertaalt wellbeing zich binnen uw bedrijf? Hoe draagt het bij tot de bedrijfsdoelstellingen en strategie? 

Outplacement

icon

Outplacement

Soms moet u als werkgever afscheid nemen van één of meer medewerkers. Outplacement biedt de kans om het verlies van een ontslag om te buigen naar een win-win voor u en uw medewerker.

Recente cases

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor