Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner-beeld.jpg

Talent Mobility: sleutel voor uw toekomst

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten - is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er graag mee onze schouders onder.

Kansen en uitdagingen voor uw organisatie

Als organisatie ervaar je de toenemende complexiteit van onze snel veranderende wereld:  

  • veeleisende, diverse medewerkers
  • globalisering en digitalisering
  • the war for talent
  • disrupties in businessmodellen
  • langere, steeds flexibeler loopbanen

Met en door je medewerkers zoek je hier het antwoord op.

De sleutel? Talent Mobility.

0
0

Hoe blijf je future proof?

Organisaties die er in slagen om de juiste talenten aan te trekken, te ontwikkelen en in te zetten, spelen sneller in op nieuwe uitdagingen en kansen. Ze blijven wendbaar en competitief.

Talent Mobility is bovendien een win-win voor bedrijf, individu en maatschappij: het verhoogt de werkmotivatie en verlaagt werkloosheid en langdurige ziekte. Daarom zetten wij er graag mee onze schouders onder.

0
33-67

Waarom kiezen organisaties voor ons?

1. End-to-end oplossingen
Instroom, doorstroom en uitstroom van talent: we staan je bij in elk aspect van talentmobiliteit met strategisch advies, begeleiding, workshops en implementatie.

2. Op maat door co-creatie
We luisteren naar je uitdagingen en ontwikkelen samen een maattraject voor je medewerkers, teams en/of organisatie.

3. Mens- en resultaatgericht
Onze medewerkers werken vanuit een passie voor mensen en gaan verder dan advies. We maken je medewerkers bewust, geven praktische tools en ontwikkelen talenten.

4. Duurzame stakeholderfocus
Je wil een future proof organisatie die ook binnen enkele jaren nog relevant is. Daarom werken we samen aan een optimale balans voor klanten, medewerkers en aandeelhouders.

0
sfeerbeeld
67-33
Onze bouwstenen voor uw maattraject:
Talent & Organisatie

Talent & Organisatie-ontwikkeling

Het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Iedere organisatie heeft belang bij gemotiveerde, deskundige en gezonde medewerkers. Om een duurzame flow van én energie én groei te kunnen realiseren, is het belangrijk terug te keren naar de kern van wie we zijn. Van daaruit verbinden we met onszelf, met elkaar en met de ruimere omgeving waarin we ons bewegen.

Talentadvies

Ontdek ons 'in-company' aanbod 

Ontdek ons open aanbod 

 

icon

Competentiecheck

Wapen jouw organisatie en medewerkers voor de toekomst
Het project ‘competentiechecks - in samenwerking met de Vlaamse en Europese Overheid alsook 7 verschillende sectorfondsen - zorgt ervoor dat zowel werknemers als bedrijven sterk staan voor de toekomst. Is jouw bedrijf in volle expansie? Twijfel je of jouw werknemers reeds over de juiste competenties beschikken? Rijst ook bij jou de vraag naar groeitrajecten en opleidingsmogelijkheden? 

Laat ons kennismaken. Samen brengen we jullie huidige én toekomstige competentienoden in kaart en bieden we maatgericht én praktisch advies.

icon

Job- & taalcoaching op de werkvloer

Heb je regelmatig nieuwe medewerkers aan boord? Beheersen ze niet altijd voldoende de Nederlandse taal? Of kunnen soft skills of andere vaardigheden nog verder ontwikkeld worden? Liefst laat je hen meteen meedraaien met de andere collega's. Zo leren ze 'on the job'. Maar hoe doe je dit snel en efficiënt?
Job- & taalcoaching kan hier echt het verschil maken!

Recente cases

Contacteer ons

Jouw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor