Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

Case

Baloise - Leadershiptraject

In 2013 ontstond Baloise Insurance uit de fusie van 3 verzekeringsmaatschappijen: Nateus, Avéro en Mercator. Een jaar later, nadat de integratie van de meeste processen al was begonnen, kreeg Skill BuilderS de kans om het ‘Values in action’ traject mee uit te werken. Het doel? Eén bedrijfscultuur voor Baloise Insurance.

Het ‘backstage’ en collectief leiderschap speelde een belangrijke rol in dit cultureel veranderingstraject. Daarom focusten we op 2 niveaus:

  • Eerst kreeg het directieteam een intens leiderschapsprogramma. We gingen in op het samenwerkingsmodel, het onderlinge vertrouwen en de dialoog, om daarna te werken aan andere teamessenties zoals betrokkenheid, verantwoordelijkheid en resultaten.
  • Met de managementteams streefden we daarna naar een sterke cohesie waarbij teamleden elkaar vertrouwen en elkaars diversiteit respecteren en benutten. Tijdens het traject kregen ze inzichten en skills om in dialoog te gaan en elkaar feedback te geven. Elke medewerker had nadien een actieplan om zichzelf en het team sterker te maken.

We baseerden deze trajecten o.m. op ‘The Advantage’ en ‘The Five Dysfunctions of a Team’ van Patrick Lencioni en op Insights Discovery.

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor