Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner2_0.jpg

Leadership

Modern leiderschap bevordert vertrouwen, authenticiteit en gedragen engagement. Zelfleiderschap bewaakt dit en creëert een feedbackcultuur. Zo ontstaat de omgeving waarin talent zich optimaal ontwikkelt.

Wij helpen je graag via digitale weg. Bel of mail ons!

 

Waarom investeren in leadership?

Uw organisatie wil een antwoord vinden op tal van uitdagingen. Steeds meer bedrijven beseffen dat ze daarvoor hun interne en externe talent pool moeten identificeren, ontwikkelen en inzetten.

Enkele organisaties slagen in die talentmobiliteit en worden wereldwijd als inspirerend voorbeeld aangehaald. Veel andere streven ernaar, maar lopen onderweg vast.

Wat is daarbij essentieel? Leiderschap dat talentmobiliteit stimuleert en bijdraagt tot verbinding bij de organisatie, teamleden en uzelf.

Verken onze visie

67-33

 

0

Waarom kiezen klanten voor ons?

1. Ervaren Lencioni-leerling en -practitioner

Reken op de expertise van 6 jaar samenwerking met de Table Group, verrijkt met best practices uit Europa en afgestemd op uw context en cultuur.

2. Doorleefd en vertaald naar uw organisatie

U zoekt geen boekenwijsheid, daar hebt u Patrick Lencioni’s boeken voor. U wil doorleefd, bewezen advies en begeleiding op uw maat. Daar staan wij voor.

3. Integrale talentbenadering

We kijken verder dan enkel leiderschap. Talent ontdekken, ontwikkelen en inzetten staat centraal in onze leiderschapsbenadering.

Maak kennis met ons team van leadership experten

0
33-67
Leadershiptrajecten zijn altijd op maat.
Bekijk hier onze cases

Baloise - Leadership

Baloise Insurance

Baloise Insurance is ervan overtuigd dat gelukkige medewerkers en hechte teams het verschil maken en ervoor zorgen dat  de bedrijfsobjectieven gerealiseerd worden. Aangezien het Sales team Non-Life Retail Zuid uitgebreid werd met nieuwe collega's, deed Christophe de Moraes, Director Non-Life Retail Zuid, een beroep op SBS Skill BuilderS om de teamdynamiek in zijn team verder te versterken.

Mediahuis - Leadership

Mediahuis

Na de fusie tussen Corelio en Concentra – en de herstructurering ten koste van de helft van de managers – wilden we bouwen aan een nieuw managementteam dat durft gaan voor verdere change en elkaar vertrouwt en versterkt. De uitdaging was groot: uit een eerste onderzoek bleek dat er geen onderling vertrouwen was, integendeel. De verwachtingen voor het leiderschapstraject waren dan ook hooggespannen.
 

Ontdek hier recente getuigenissen
'Leadership'

Umicore, Luc Gellens, Senior Vice-President

Alles begon met een managementmodel, maar SBS Skill BuilderS trok dit voor ons open. Zonder hen bleef het theorie, nu zetten we het om in realiteit. Dat vraagt tijd, maar SBS Skill BuilderS houdt ons op het juist spoor. Ze luisteren eerst, coachen pas daarna en werken samen met ons om de organisatie in topvorm te krijgen. Heel bijzonder!

Baloise Insurance

Baloise schakelde ons in voor het ‘Values in action’ traject. Het doel? Eén bedrijfscultuur voor de nieuwe organisatie. Wij zetten de directie- en managementteams op weg met intense leiderschapstrajecten.

KBC, Ine Ghekiere, Skills Expert

De aanpak op maat en de vlotte samenwerking in het leertraject over feedback en vertrouwen, sprongen er voor ons uit. Warm aanbevolen!

Smurfit Kappa, Patrick Van Orshaegen

Tijdens het traject slaagde Skill BuilderS erin om een kader te creëren waarin elke manager zichzelf kon zijn en er zaken naar boven kwamen die onze ogen openden. De kennis en inlevingsvermogen van trainer Steven Van Mol bleken daarbij doorslaggevend. 

Bart Decoster, Mediahuis

Skill BuilderS was geen klassieke leverancier, maar een partner. Ze toonden de wil om er samen te geraken, vonden een goed evenwicht tussen theorie, skills en aanpak en omarmden ‘practice what you preach’.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor