Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner15.jpg

Career Coaching

Identificeer, ontwikkel en optimaliseer uw intern talent met loopbaanontwikkeling. Het doel? Wendbare en weerbare medewerkers die samen zorgen voor duurzame groei en innovatie. 

 

Waarom investeren in loopbaanontwikkeling?

Organisaties die inzetten op een actief loopbaanbeleid blijven zichzelf heruitvinden en bouwen een duurzame voorsprong uit.

De win-win van loopbaanontwikkeling:

  • Uw organisatie heeft zicht op de interne talent pool, laat medewerkers doorgroeien en houdt expertise aan boord.
  • Uw mensen ontplooien nieuwe talenten en halen het beste uit zichzelf. Ze blijven gemotiveerd en zijn gelukkig in hun job.

Verken onze visie

Maak kennis met ons team

Ontdek ons partnership met Talance

0

Waarom kiezen klanten voor ons?

 1. Topkwaliteit verzekerd:  we sturen bij tot u 100% tevreden bent en bouwen op +30 jaar ervaring.

 2. Proactief maatwerk: ons maatwerk in co-creatie maximaliseert uw resultaat uit loopbaancoaching.

 3. Altijd in uw buurt: met meer dan 40 locaties in België is er altijd één in de buurt van uw bedrijf.

 4. Totaalservice: een dienstverlening van A tot Z, inclusief administratief beheer. Daar kan u van op aan.

Dit maakt ons uniek

sfeerbeeld
Career coaching is altijd op maat:
Recente career coaching cases:

Ontdek hier recente getuigenissen
'Career Coaching'

BNP Paribas Fortis

In co-creatie met deze financiële marktleider ontwikkelden we een career counseling certification track met focus op ontwikkeling en certificering van coaching en counseling skills. We rolden dit nadien succesvol uit bij de HR-medewerkers.

Orange

Dit telecombedrijf had een ‘company story presentation’ uitgewerkt als basis voor verkoopgesprekken. Met storytellingworkshops en een validatiemoment zorgden we ervoor dat alle business experts voortaan datzelfde verhaal vertalen naar de context van de klant.

Gryson - JTI

‘De beste sluiting uit de geschiedenis’, daarvoor ging deze tabaksfabrikant toen hun moederbedrijf aankondigde de site te zullen sluiten. Wij ondersteunden hun managementteam met een maattraject van opleiding en coaching.

ING Belgium

Toen deze bank voor een reorganisatie stond, tekenden we samen met hun HR-afdeling een traject uit met een mix van competentieworkshops, loopbaancoaching en jobevents.

IKEA

Geëngageerde medewerkers die met passie en energie werken, zich ontwikkelen en zich goed voelen in hun job omdat ze er hun talenten ontplooien. Dat wilde IKEA bereiken toen ze ons inschakelden.

Contacteer ons

Jouw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor