Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

Case

BNP Paribas Fortis - Career Coaching

De financiële sector wordt geconfronteerd met ingrijpende veranderingen en ook deze sterke speler ontsnapt daar niet aan.

De bankensector gaat door een golf van herstructureringen en BNP Paribas Fortis merkte dat hun medewerkers vroegen om loopbaanbegeleiding. De bank besliste daarom om +100 HR-mensen op te leiden tot career coach. De uitdaging? Hun HR-medewerkers hadden het al heel druk en waren niet gemotiveerd om deel te nemen aan een ‘klassieke’ workshop.

In co-creatie met BNP Paribas Fortis werkten we een vernieuwend jaartraject uit met:

  • Regelmatige meetmomenten om vooruitgang te evalueren en gericht te ondersteunen.
  • Een 15-tal real life coachinggesprekken met medewerkers die deze nadien evalueren.
  • Een accreditatie-assessment met globale evaluatie en realistische rollenspelen.

Wie slaagt, krijgt een erkend certificaat en mag zich voortaan ‘BNP Certified Career Coach’ noemen. Dat geeft vertrouwen aan de medewerkers en versterkt de employer branding.

Het certificatietraject werd een succesformule. Ze vindt nu elk jaar plaats en wordt voortdurend bijgeschaafd.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor