Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner2_1.jpg

Kwaliteitslabels: onze kwaliteit erkend

Bij Skill BuilderS werken we vanuit passie en leggen we de lat bewust hoog. Deze certificaten bewijzen dat je bij ons mag rekenen op kwaliteit.

 

CERTO / outplacement

Het CERTO-certificaat is een initiatief van VDAB en Federgon en laat outplacementkantoren toe om de kwaliteit van hun diensten te garanderen aan bedrijven en werknemers. Dit gebeurt o.m. via een bekwaamheidstest, een gedragscode en tevredenheidsenquêtes.

Bij Skill BuilderS heeft iedereen die betrokken is bij outplacement – coaches, job link advisers, business development en management, los van aantal jaren ervaring – het CERTO-examen succesvol afgelegd. We dragen kwaliteit dus hoog in het vaandel.

0
Certo
67-33

Qfor / opleidingen

Qfor is een kwaliteitsmodel voor organisaties die actief zijn in advies en/of opleiding. Het wordt uitgereikt door Management Information na een doorgedreven kwaliteits- en tevredenheidsonderzoek en opent de weg naar een erkenning voor de KMO-portefeuille.

Een steekproef bij onze klanten toonde dat ze allemaal tevreden of heel tevreden waren over ons aanbod en onze werking. Toen gepeild werd naar 9 deelaspecten bleek maar liefst 98% tevreden of heel tevreden.

Onze transparante werking en maatwerk, de mix tussen theorie en praktijk en de flexibiliteit en betrokkenheid van onze Skill BuilderS kwamen steeds terug in de feedback van onze klanten. Een duwtje in de rug om daar verder op in te zetten.

0
Qfor
67-33

Kwaliteitsregistratie voor dienstverleners
binnen Werk en Sociale Economie

Vanaf september 2019 legt het beleidsdomein Werk en Sociale Economie kwaliteitsvoorwaarden op aan dienstverleners die diensten willen leveren aan werkzoekenden, werkenden en of organisaties die hiervoor indirect of direct financiering aanvragen via het beleidsdomein WSE. Skill BuilderS voldoet aan deze voorwaarden.

0
Kwaliteitsregistratie voor dienstverlening
67-33

A Great Place to Work

Naast onze bekroning in 2020 werden we in 2021 opnieuw door Vlerick bekroond tot Great Place to Work. We zijn ongelofelijk fier op deze erkenning en heel dankbaar tegenover onze collega's om elke dag het verschil te maken! Voor onze coachees, deelnemers, klanten én collega’s!

0
Skill BuilderS opnieuw bekroond tot Great Place to Work in 2021
67-33

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor