We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner2_1.jpg

Kwaliteitslabels: onze kwaliteit erkend

Bij SBS Skill BuilderS werken we vanuit passie en leggen we de lat bewust hoog. Deze certificaten bewijzen dat u bij ons mag rekenen op kwaliteit.

 

CERTO / outplacement

Het CERTO-certificaat is een initiatief van VDAB en Federgon en laat outplacementkantoren toe om de kwaliteit van hun diensten te garanderen aan bedrijven en werknemers. Dit gebeurt o.m. via een bekwaamheidstest, een gedragscode en tevredenheidsenquêtes.

Bij SBS Skill BuilderS heeft iedereen die betrokken is bij outplacement – coaches, job link advisers, business development en management, los van aantal jaren ervaring – het CERTO-examen succesvol afgelegd. We dragen kwaliteit dus hoog in het vaandel.

 

Qfor / opleidingen

Qfor is een kwaliteitsmodel voor organisaties die actief zijn in advies en/of opleiding. Het wordt uitgereikt door Management Information na een doorgedreven kwaliteits- en tevredenheidsonderzoek en opent de weg naar een erkenning voor de KMO-portefeuille.

Een steekproef bij onze klanten toonde dat ze allemaal tevreden of heel tevreden waren over ons aanbod en onze werking. Toen gepeild werd naar 9 deelaspecten bleek maar liefst 98% tevreden of heel tevreden.

Onze transparante werking en maatwerk, de mix tussen theorie en praktijk en de flexibiliteit en betrokkenheid van onze Skill BuilderS kwamen steeds terug in de feedback van onze klanten. Een duwtje in de rug om daar verder op in te zetten

sfeerbeeld
67-33

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Waarom (g)een ex-medewerker aanwerven?

Inzicht
Ruth Van Impe, HR Manager bij Skill BuilderS geeft haar kijk op boemerang-rekrutering

Waarom (g)een ex-medewerker aanwerven?

Boemerang-rekrutering of het aanwerven van ex-medewerkers kan deel uitmaken van een rekruteringsstrategie en die begint al bij de offboarding. Maar waarom zou je inzetten op het gericht aantrekken van medewerkers die ooit het bedrijf (al dan niet vrijwillig) verlaten hebben? Lesley Arens van het HR-vaktijdschrift #ZigZagHR vroeg onze collega Ruth Van Impe naar haar visie. Ruth is HR Manager bij Skill BuilderS en zelf een mooi voorbeeld van een succesvolle boemerang-rekrutering.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor