Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner_4-meisjes-micro_blue.png

Wie zijn we?

Skill BuilderS werd in 1986 opgericht als familiebedrijf. Met 220 vaste medewerkers en een 30-tal trouwe partner-collega’s coachen we in heel België jaarlijks meer dan 15.000 mensen in of naar een job. 

We geloven sterk in Talent Mobility. Wie vandaag zijn talenten ontdekt, ontwikkelt en inzet, is beter gewapend voor de toekomst. In elke fase van een carrière ondersteunt en coacht Skill BuilderS zowel bedrijven als personen.

Bedrijven helpen we bij het uitbouwen van een goed talentbeleid, dat de sleutel vormt tot een wendbaar en competitief bedrijf.

Personen stimuleren we om zelf hun loopbaan in handen te nemen en zo loopbaanzekerheid en werkgeluk na te streven.

Ons team van coaches, trainers en consultants werkt vanuit een bezieling voor mensen en hun talent. Ze zijn zowel intern als extern geschoold en expert in hun domein.

0

Contacteer ons

Jouw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor