Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner15.jpg
Oplossing

Loopbaanstrategie

Een heldere loopbaanstrategie is een kompas in een snel veranderende wereld. Blijf relevant met een wendbare organisatie en duurzame, flexibele loopbanen.

Klinken deze uitdagingen bekend?

  • Mensen blijven langer aan de slag, ook in uw bedrijf. Dat vraagt om een andere kijk op loopbanen en jobs, o.m. in het kader van nieuwe wetgeving.
  • Digitalisering, globalisering en automatisering hertekenen de arbeidsmarkt. Nieuwe functies ontstaan, andere verdwijnen of worden anders ingevuld.
  • Vlakkere structuren slopen de klassieke carrièreladder: loopbanen worden horizontaler en medewerkers zoeken daarin begeleiding.
  • Reorganisaties, fusies en overnames zijn kansen om uw bedrijfsstructuur kritisch tegen het licht te houden en klaar te stomen voor de toekomst.
  • Talent aantrekken en gemotiveerd houden is essentieel in de War for Talent. Hoe benut u de talent pool van uw organisatie?

Blijf competitief. Blijf relevant. Blijf bestaan.

Wilt u binnen enkele jaren nog meespelen in een snel veranderende wereld? Dan is een heldere loopbaanstrategie de sleutel. Samen met uw HR-management tekenen we die uit op 3 niveaus:

  1. Business strategie | Welke rollen heeft u nodig in de toekomst? Ontwikkel scenario’s om future proof te blijven en integreer succession planning op elk niveau.
  2. Invulling rollen | Werkt u met outsourcing of freelancers? Wanneer doet u beter beroep op vaste medewerkers? Wij maken het helder.
  3. Stakeholdercommunicatie | Hoe betrekt u alle stakeholders bij uw loopbaanstrategie, zodat zij er mee hun schouders onder zetten? Reken op ons advies.

De win-win van uw loopbaanstrategie? Een slagkrachtige, wendbare organisatie die waardevol talent aantrekt én behoudt. Daardoor boekt u goede resultaten, nu en in de toekomst. En duurzame, flexibele loopbanen voor uw mensen.

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

SBS Skill BuilderS is partner van Febelfin in het project 'talentmobiliteit'

Nieuws
jobdating
08.04.2019

SBS Skill BuilderS is partner van Febelfin in het project 'talentmobiliteit'

Febelfin, de Belgische belangenvereniging van de Belgische banken, lanceert samen met de vakbonden het project Talentmobiliteit. Het project begeleidt bankmedewerkers wiens job door de digitalisering bedreigd is. Vorming en opleiding zullen het bankpersoneel hierbij ondersteunen.

SBS Skill BuilderS is trots om partner te zijn van dit project en biedt ondersteuning op vlak van ‘individuele career coaching' waarbij ondermeer een persoonlijk actieplan wordt opgesteld.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

Qfor
Certo
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
VDAB
Loopbaancheques