We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner15.jpg

Mensen en bedrijven in beweging

Talent Mobility – talent identificeren, ontwikkelen en optimaal inzetten – is de sleutel tot een flexibele, slagkrachtige organisatie die naar gelukkige, loyale medewerkers streeft.

Stilstaan is achteruitgaan…

Onze snel veranderende wereld biedt elke dag nieuwe kansen. Organisaties die daar flexibel op inspelen en optimaal wendbaar blijven, bouwen een duurzame voorsprong uit.

De sleutel? Talent Mobility bij uw medewerkers als motor van innovatie, groei en competitiviteit voor uw organisatie.

  Wat is Talent Mobility?

  Kort samengevat: talent ontdekken, ontwikkelen en optimaal inzetten.

  In organisaties die daarop inzetten, weten medewerkers wie ze zijn, waar ze voor staan en wat ze kunnen. Ze nemen hun loopbaan in handen en ontwikkelen functie-overstijgende metacompetenties zoals ‘analytisch vermogen’ of ‘veerkracht’. Die garanderen dat ze ook in andere rollen aan de slag kunnen en duurzaam aan het werk blijven. Loopbaanzekerheid dus.

   De win-win van Talent Mobility

   • Voor uw organisatie: zet uw talent pool optimaal in door mensen intern te laten doorgroeien. Zo houdt u de organisatie flexibel. U speelt  vlot en wendbaar in op de kansen en uitdagingen van morgen. Interne doorgroei maakt uw bedrijf sterker.
     
   • Voor uw medewerkers: van rol (kunnen) veranderen, zorgt ervoor dat mensen nieuwe talenten en skills ontplooien en het beste uit zichzelf halen. Zo blijven ze groeien, stijgt hun motivatie en blijven ze gelukkiger in hun job.

   Altijd 100% op uw maat

   Of het nu om (een combinatie van) loopbaanstrategie, loopbaanbegeleiding of competentieworkshops gaat, we vertrekken altijd van uw context, organisatie, cultuur en rollen. We beschikken over een waaier aan oplossingen en co-creëren samen met u het maattraject dat de beste ROI geeft. 

   Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

   Waarom (g)een ex-medewerker aanwerven?

   Inzicht
   Ruth Van Impe, HR Manager bij Skill BuilderS geeft haar kijk op boemerang-rekrutering

   Waarom (g)een ex-medewerker aanwerven?

   Boemerang-rekrutering of het aanwerven van ex-medewerkers kan deel uitmaken van een rekruteringsstrategie en die begint al bij de offboarding. Maar waarom zou je inzetten op het gericht aantrekken van medewerkers die ooit het bedrijf (al dan niet vrijwillig) verlaten hebben? Lesley Arens van het HR-vaktijdschrift #ZigZagHR vroeg onze collega Ruth Van Impe naar haar visie. Ruth is HR Manager bij Skill BuilderS en zelf een mooi voorbeeld van een succesvolle boemerang-rekrutering.

   Onzekerheid bij jonge professionals of leidinggevenden: kwaliteit of belemmering?

   Inzicht
   Onzekerheid bij jonge leidingevenden: kwaliteit of belemmering? Ontdek het in dit inzicht van Skill BuilderS

   Onzekerheid bij jonge professionals of leidinggevenden: kwaliteit of belemmering?

   Uit onderzoek is gebleken dat iedereen tijdens zijn loopbaan wel eens te kampen krijgt met wat men “het oplichterssyndroom” noemt. Ondanks je goede prestaties heb je het gevoel dat je niet geschikt bent voor je functie en dat het een kwestie van tijd is vooraleer je ontmaskerd zal worden. Onze collega Saskia Poelmans, psycholoog en burn-outcoach, gaat op onderzoek.

   Contacteer ons

   Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

   Vind een kantoor

   VDAB
   Loopbaancheques
   ESF
   EU
   Vlaanderen
   Actiris Brussels
   Kmo-Portefeuille
   Certo
   Qfor