Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner15.jpg

Ons Career Coaching team

Inhoudelijke experten die mee uw loopbaanstrategie uittekenen. En 67 coaches en trainers die focussen op de win-win voor uw bedrijf en mensen. Reken op ons team.

Strategische experten

Doet u beroep op ons voor de strategie van uw loopbaanontwikkeling? Dan schakelen we één van deze inhoudelijke experten in, afhankelijk van uw context en uitdaging:

Hilde Brackeva

Na een master in pedagogiek en psychologische wetenschappen en internationale managementopleidingen, ging Hilde aan de slag in de financiële sector. Tijdens haar carrière bouwde ze HR-expertise uit als o.m. senior business partner en HR Director.

Hilde werkt zich vlot in uw businessstrategie in en vertaalt deze naar de HR- of talentstrategie die uw organisatie voortstuwt. Ze is ook een trekker van innovatie.

Hilde Brackeva

Steven Van Mol

Steven is managing partner van SBS Skill BuilderS. Hij is sinds 1997 actief in training en consultancy en bouwt sinds 1999 samen met zijn broers en managementteam SBS Skill BuilderS uit tot een bedrijf dat vandaag +250 medewerkers telt.

Stevens passie? Het verbinden van uw organisatie, mensen en strategie, verrijkt met de ervaringen van zijn bedrijf en klanten.

Steven Van Mol

Een team met focus op win-win

Voor de loopbaancoaching en competentieworkshops bouwen we op een team van 67 hoogopgeleide, ervaren coaches en trainers met zeer diverse background en inzicht in de werking van een organisatie. Ze werken mee aan een win-win voor uw bedrijf én medewerkers.

We selecteren hen op hun praktijkervaring in diverse sectoren en zetten sterk in op het delen van kennis en expertise. Zo krijgt u een innovatieve outside-in aanpak die mee het verschil maakt in loopbaanontwikkeling binnen uw bedrijf.

Altijd 100% op uw maat

Of het nu om (een combinatie van) loopbaanstrategie, loopbaancoaching of competentieworkshops gaat, we vertrekken altijd van uw context, organisatie, cultuur en rollen. We beschikken over een waaier aan oplossingen en co-creëren samen met u het maattraject dat de beste ROI geeft. 

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor