We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Getuigenis

Umicore, Luc Gellens, Senior Vice-President

Alles begon met een managementmodel, maar SBS Skill BuilderS trok dit voor ons open. Zonder hen bleef het theorie, nu zetten we het om in realiteit. Dat vraagt tijd, maar SBS Skill BuilderS houdt ons op het juist spoor. Ze luisteren eerst, coachen pas daarna en werken samen met ons om de organisatie in topvorm te krijgen. Heel bijzonder!

Umicore Precious Metals Refining – één van de Business Units van de Umicoregroep – telt 1600 gedreven medewerkers, maar ook tal van subculturen in de diverse afdelingen. We wilden de leden van het managementteam op één lijn krijgen en met één stem doen spreken. Het doel? Sterkere cohesie bij het management, betere beslissingen, meer eigenaarschap en managers die verder kijken dan hun afdeling.

Onze leidraad werd 'The Advantage’ van Patrick Lencioni, wat ons bij SBS Skill BuilderS bracht. Die samenwerking deed ons algauw concluderen dat coaching van het leiderschapsteam niet volstond: onze organisatie had een cultuuromslag nodig. Onder impuls van SBS Skill BuilderS verdiepten we ons in de kern van onze business en onze waarden en werkten we aan heldere communicatie over onze doelen en prioriteiten.

Het resultaat? Het Shape Up-traject dat onze organisatie in topvorm, in ‘shape’ moet brengen. In minder dan 2 jaar zorgde het voor een hele omwenteling: +150 medewerkers gaven zich op om Shape Up vorm te geven en het werd een fundament voor ons veiligheidsbeleid en onze communicatie. Een ware transformatie dus, waarin SBS Skill BuilderS ons blijft begeleiden.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor