Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

Getuigenis

Umicore, Luc Gellens, Senior Vice-President

Umicore Precious Metals Refining – één van de Business Units van de Umicoregroep – telt 1600 gedreven medewerkers, maar ook tal van subculturen in de diverse afdelingen. We wilden de leden van het managementteam op één lijn krijgen en met één stem doen spreken. Het doel? Sterkere cohesie bij het management, betere beslissingen, meer eigenaarschap en managers die verder kijken dan hun afdeling.

Onze leidraad werd 'The Advantage’ van Patrick Lencioni, wat ons bij SBS Skill BuilderS bracht. Die samenwerking deed ons algauw concluderen dat coaching van het leiderschapsteam niet volstond: onze organisatie had een cultuuromslag nodig. Onder impuls van SBS Skill BuilderS verdiepten we ons in de kern van onze business en onze waarden en werkten we aan heldere communicatie over onze doelen en prioriteiten.

Het resultaat? Het Shape Up-traject dat onze organisatie in topvorm, in ‘shape’ moet brengen. In minder dan 2 jaar zorgde het voor een hele omwenteling: +150 medewerkers gaven zich op om Shape Up vorm te geven en het werd een fundament voor ons veiligheidsbeleid en onze communicatie. Een ware transformatie dus, waarin SBS Skill BuilderS ons blijft begeleiden.

Gerelateerde getuigenissen

Baloise Insurance

Baloise schakelde ons in voor het ‘Values in action’ traject. Het doel? Eén bedrijfscultuur voor de nieuwe organisatie. Wij zetten de directie- en managementteams op weg met intense leiderschapstrajecten.

KBC, Ine Ghekiere, Skills Expert

De aanpak op maat en de vlotte samenwerking in het leertraject over feedback en vertrouwen, sprongen er voor ons uit. Warm aanbevolen!

Smurfit Kappa, Patrick Van Orshaegen

Tijdens het traject slaagde Skill BuilderS erin om een kader te creëren waarin elke manager zichzelf kon zijn en er zaken naar boven kwamen die onze ogen openden. De kennis en inlevingsvermogen van trainer Steven Van Mol bleken daarbij doorslaggevend. 

Bart Decoster, Mediahuis

Skill BuilderS was geen klassieke leverancier, maar een partner. Ze toonden de wil om er samen te geraken, vonden een goed evenwicht tussen theorie, skills en aanpak en omarmden ‘practice what you preach’.

Isabelle Van de Velde, HR Business Partner bij Lotus Bakeries

Skill BuilderS gaf onze eerstelijnsleidinggevenden van Courcelles interactieve opleidingen waarin ze inzicht kregen in de theorie van leiderschap en die toepasten in tal van oefeningen. De trainer slaagde erin om onze mensen te inspireren en te enthousiasmeren. De ROI mag er zijn: we zien ons leidinggevend team groeien in hun rol als leider en coach!

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor