Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

Getuigenis

Telecombedrijf Orange

Deze sterke speler in de B2B telefoniewereld wilde zijn positie in de markt van digitale telefonie verder versterken. De sleutel? Hun business experts helpen om de Orange-producten top of mind te houden, wat geen eenvoudige taak is in de huidige digitale transformatie.

Orange had daarom een ‘company story presentation’ uitgewerkt die voortaan als leidraad dient bij bedrijfsbezoeken. Elke business expert moest deze op een boeiende manier kunnen vertalen naar een verhaal (en pakket) op maat van de klant.

Na een kick-off met Peter Hinsen en een zelfstudie- en verdiepingsmoment voor de business experts, gaf onze trainer diverse storytellingworkshops waarin we aan de slag gingen met de company story. Deze werden ontwikkeld in co-creatie met Orange. Na een inoefenperiode volgde een validatiemoment: elke business expert kreeg een case (rollenspel) op het podium, gevolgd door een Q&A.

We scoorden deelnemers op hun inhoudelijke expertise en storytelling skills met een objectief accreditatiedocument, dat we ook samen met Orange ontwikkelden. Die score bepaalde het interne opleidingstraject dat een business expert daarna doorliep.

De resultaten spreken voor zich:

  • Elke business expert vertaalt voortaan hetzelfde verhaal naar de context van de klant.
  • We bepaalden een Olympisch minimum van het niveau bij de business experts.
  • De B2B verkoopresultaten vertonen een duidelijke opwaartse trend sinds dit traject.
0

Contacteer ons

Jouw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor