Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/growth%20mindset.jpg
Inzicht

De kracht van je mindset

Denk jij: “Onderhandelen, da’s een talent. Daarmee ben je geboren of niet; ik zal daar nooit echt goed in zijn”? Of geloof je toch eerder: “Met tijd, moeite en wat hulp kom ik er wel. Dan zal ik mijn mannetje/vrouwtje wel kunnen staan tijdens een onderhandeling”? Met een growth mindset ben je tot meer in staat dan je denkt. 

Onze mindset is het geheel van onze overtuigingen en gedachten. En deze geven vorm aan onze houding, ons gedrag en onze interpretaties van gebeurtenissen, mensen en situaties. 

Juist daarom zorgt onze mindset ervoor dat beide stellingen over onderhandelen juist kunnen zijn. Onze diepgewortelde overtuigingen bepalen hoe wij in een leerproces stappen: ze kunnen ervoor zorgen dat we doelgericht te werk gaan en door zetten wanneer het even moeilijk wordt. Of ervoor zorgen dat we het proces niet zo goed aanpakken en snel opgeven, omdat dat stemmetje fluistert: “zie je wel, het is niks voor mij”. 

Bij Skill BuilderS geloven we in growth mindset. Wij vertrekken vanuit het principe dat je vaardigheden kan aanleren, en zelfs persoonlijke eigenschappen kan veranderen, als je er gerichte moeite in steekt. Dat wil niet zeggen dat iedereen een Nelson Mandela kan worden, maar iedereen kan beter worden in onderhandelen.

Geloof jij in growth mindset?

Wil jij graag je onderhandelingsvaardigheden versterken en inzicht krijgen in je eigen onderhandelingsstijl a.d.h.v. eigen cases en oefeningen? Dan is onze 2-daagse interactieve workshop ongetwijfeld iets voor jou. Ontdek alle info over Boost je onderhandelingsvaardigheden.

0
50-50
midden

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Goede voornemens

Ze zijn er weer ... de goede voornemens!

Inzicht

Wat is jouw goed voornemen voor 2023? Die vraag gaat hand in hand met: hoe kijk jij terug naar 2022? Welke weg heb jij afgelegd en wat was er belangrijk voor jou? Het nieuwe jaar is in aantocht en dus ook die goede voornemens ... Iedereen doet er wel eens aan mee – al dan niet lachend. De populairste en bekendste: stoppen met roken, afvallen, meer sporten, minder alcohol drinken, gezonder eten, geld sparen en een betere job vinden. Maar wat zijn nu precies de slaagkansen van goede voornemens? Deze vraag legden we voor aan Anouk Smets, expert loopbaancoach bij Skill BuilderS. 

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor