Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner5.jpg
Case

Case Outplacement Ivan Schalley

Al tijdens ons eerste gesprek had ik een zeer goed gevoel bij het professionalisme en de aanpak van Skill BuilderS. Het sluiten van het bedrijf was een heel moeilijke stap en ik wilde zeker zijn dat onze loyale mensen correct behandeld werden en professioneel werden begeleid naar de volgende uitdagingen in hun leven.

Gebaseerd op de uitermate positieve commentaren van de medewerkers kan ik alleen maar stellen dat de begeleiding top was. Coaches waren professioneel, altijd beschikbaar en zeer flexibel: sessies gingen door vlakbij de medewerkers en in één geval zelfs bij iemand thuis. Ook bleken de coaches een welkome steun en kompas tijdens soms frustrerende momenten bij sollicitaties.

Volgens de laatste berekening is ongeveer 70% van onze ex-werknemers terug aan het werk en van de resterende 30% zijn er een aantal terug gaan studeren om hun competenties aan te scherpen. Gezien de moeilijke arbeidsregio is dit een uitermate groot succes.

Ik heb Skill BuilderS al vaak aanbevolen aan contacten die in gelijkaardige situaties verkeerden. Een aanrader voor iedereen die beroep doet op outplacement en beroepsbegeleiding! 

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor