Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

Case

V!go - Talent Matching

V!go – een bedrijf uit Wetteren – is Europees marktleider in prothesen en orthesen. Waar dat enkele jaren geleden vooral ambachtswerk was, volgen disruptieve evoluties zoals 3D-printing elkaar nu in sneltempo op

V!go werft daarom volop nieuw talent aan en doet zijn assessments zelf. Toen de HR-verantwoordelijken vaststelden dat hun aanwervingsprocedure tijdrovend bleek en niet altijd leidde tot kwalitatieve aanwervingen, beslisten ze om ons in te schakelen. Het doel? Een oplossing die de doeltreffendheid van hun assessments efficiënt zou verhogen.

In een co-creatietraject stelden we vast dat de assessments onvoldoende peilden naar de waarden en cultuur van kandidaten. Op basis van een dieptegesprek daarover stelden we 4 digitale tests op en leidden we HR-medewerkers op om daar zelf mee aan de slag te gaan.

Het resultaat? Doordat de digitale tests als filter werken, moet HR nu geen 40 kandidaten meer ontmoeten per week, maar slechts 4 à 5. Die afspraken leiden bovendien tot meer en betere aanwervingen. V!go is dan ook heel tevreden over deze professionalisering van hun instroombeleid.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor