Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/aditya-saxena-_mIXHvl_wzA-unsplash.jpg
Getuigenis

Deelnemer Less Stress Academy

Het Less Stress traject is een echte aanrader. Mijn coach David was steeds bereikbaar en ook  flexibel.  Hij was erg open voor mijn input en vragen. Hij bood me hulptools aan en gaf heldere en ondersteunende feedback.  

Ook het online leerplatform met de e-learnings en de voorbereidende opdrachten was heel toegankelijk. Ik kon me perfect voorbereiden op de sessie en het hielp me om de theorie te integreren.

Heel dankbaar voor dit traject!

Deelnemer Less Stress Academy

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor