Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

Guy Knaepkens

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de academisch wereld en de bedrijfswereld, inclusief het coachen en leiden van een verkoopteam alsook het uitbouwen en onderhouden van een commercieel netwerk. Mijn expertises liggen in sales, (persoonlijk) leiderschap en teamontwikkeling. 

Guy Knaepkens

Hallo, ik ben Guy Knaepkens. Fijne kennismaking!

Mijn achtergrond?

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de academisch wereld en de bedrijfswereld. Inclusief het coachen en leiden van een verkoopteam, een commercieel netwerk uitbouwen en onderhouden, klankbord zijn voor klanten, organiseren van workshops en trainingen, aanwerven en opleiden van nieuwe medewerkers, beleid en strategie van een organisatie mee uitwerken, onderwijsgerelateerde taken en inspirerende lezingen geven voor een (inter)nationaal publiek.

Mijn expertise als coach/trainer?

Sales, (persoonlijk) leiderschap en teamontwikkeling.

Mijn aanpak?

Ik daag mensen uit tot actie in hun denken en doen en maak hierbij gebruik van inspirerende, innovatieve en creatieve tools!

0

Contacteer ons

Jouw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor