Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Heleen Claus

Ik werk graag in een 1 op 1 relatie op een rustige plek waar ik je een veilig kader kan aanbieden. Terwijl ik rustig naar je verhaal luister en de juiste vragen stel, gaan we samen aan de slag. In mijn begeleiding wil ik graag begrijpen en duiden. Ik heb een ruime interesse en ben flexibel. Mijn ervaring uit het bedrijfsleven stel ik graag voor jou ter beschikking.

Heleen Claus loopbaancoach bij Skill BuilderS

Hallo, ik ben Heleen Claus. Fijne kennismaking!

 

Mijn achtergrond?

Ik heb 30+ jaar ervaring in commerciële functies in verschillende domeinen: IT, marketing, verkoop, strategische alliances. Die commerciële ervaring komt van pas als ik mijn coachees help bij hun eigen ‘marketing’ (personal branding) op de arbeidsmarkt. Ik ken de bedrijfswereld.

Ik heb een 3-jarige opleiding gevolgd in coaching & counseling: mensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor ben ik vertrouwd met therapeutische methodes zoals transactionele analyse, systeem/contextuele therapie, ACT, … en ook met concrete ‘modellen’  zoals de Roos van Leary en het Enneagram, MBTI enz. Ik volgde ook nog een opleiding in Voice Dialogue, en blijf me continue bijscholen door het lezen van vakliteratuur en het volgen van workshops en cursussen.

 

Mijn aanpak?

Door mijn flexibele aanpak kan ik me makkelijk aanpassen aan de verwachtingen van mijn coachees. Ik ben rustig van aard waardoor mijn coachees zich snel op hun gemak voelen. Ik ben tegelijk pragmatisch en doelgericht.

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor