Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

Stan Pelckmans

Ik help je graag door gebruik te maken van concrete en krachtige oefeningen die duidelijkheid brengen rond jouw eigen talent en de context die nodig is om het beste naar boven te brengen. Daarnaast ondersteun ik je in de te ondernemen stappen om tot de actie te komen. Mijn expertise situeert zich voornamelijk in Outplacement- en Loopbaanbegeleiding. 

Stan Pelckmans, loopbaan- & outplacement coach

Hallo, ik ben Stan Pelckmans. Fijne kennismaking!
 

Mijn achtergrond?
Vanuit een meer grafische studieachtergrond ben ik steeds sterk op zoek geweest naar loopbaanrichting. Dankzij mijn levenslang-leren-visie heb ik de voorbije jaren bijscholingen gevolgd waaronder de ICF-opleiding tot Certified Coach. Ik heb mezelf veel aangeleerd dankzij een niet te stillen leeshonger naar vakliteratuur. Ik laat me graag inspireren door invloedrijke sprekers in het vak en heb intussen veel praktijkervaring en zelfreflectie opgedaan.
In het begin van mijn carrière heb ik gewerkt als commercieel medewerker in een hr-consultancy bedrijf. Daar heb ik een uitgebreide ervaring opgedaan, eerst in rekrutering en het juist inzetten van talent in een bedrijf, nadien ook in  talentontwikkeling en hr-ondersteuning in het algemeen. In 2014 ben ik gestart bij Skill BuilderS als coach die werkzoekenden begeleidt en ondersteunt in het vinden van een passende job. Vervolgens werd ik naast het coachen ook ingezet in het Assessment & Development team voor het afnemen van assessments. Zo kreeg ik een veelzijdige kijk op het volledige sollicitatie- en doorstroomproces. Vanaf 2017 ben ik outplacement- en loopbaancoach en geef ik binnen Skill BuilderS de opleidingen Coaching met impact en Gesprekstechnieken.
 

Mijn passie?
Ik voel een grote liefde voor de job als loopbaancoach omdat ik zeer sterk geloof in het potentieel van de mens en ervan hou dit te doen ontwaken. Mijn co-actieve coachingsstijl en no-nonsenseaanpak typeren me. Bij mij geen invullijsten op de pc of typologie maar zeer persoonlijk gerichte oefeningen om je drijfveren en competenties in kaart te brengen, alsook je valkuilen en handvaten hoe daarmee aan de slag te kunnen gaan. Zo ben je ook na de coaching in staat om meer bewuste loopbaankeuzes te maken. Mijn sterkte zit voornamelijk in het oriënteren, het verruimen van je perceptie, het out of the box denken en het opnemen van emotioneel eigenaarschap en innerlijk leiderschap.

0

Contacteer ons

Jouw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor