Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Arthur Maerten

Als loopbaancoach ga ik uit van de krachten, kennis en competenties van de persoon die voor mij zit. Samen gaan we een explorerend proces aan waarbij alle levensdomeinen aan bod kunnen komen. Flexibel qua aanpak, maar steeds gestructureerd zetten we samen verschillende stappen om een antwoord te vinden op jouw specifieke loopbaanvraag.

Arthur Maerten, loopbaanbegeleiding

Hallo, ik ben Arthur Maerten. Fijne kennismaking!

 

Mijn achtergrond?

Opgeleid als maatschappelijk werker ben ik enorm geboeid door mens en werk. Mijn pad begon in de sociale sector, maar mijn passie voor coaching en zingeving bracht me bij Skill BuilderS waar ik sinds 2019 werkzoekenden ondersteun in hun zoektocht naar een passende job. Daarnaast ben ik ook loopbaancoach. Coachees beschrijven mij als een empathisch, rustig en toegankelijk persoon.

 

Mijn passie?

Mensen en persoonlijkheden leren kennen en connectie maken. Samen onderzoeken wat de mogelijkheden zijn in jouw carrière. Een traject is voor mij geslaagd indien we meerdere mogelijkheden kunnen blootleggen en deze opties met elkaar kunnen afwegen om zo tot de best gedragen keuze te komen. Ik kijk er alvast naar uit je te ontmoeten!

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor