Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

An Boone

Mensen laten groeien op weg naar loopbaangeluk, geeft me telkens weer veel energie. Na een intakegesprek werk ik een traject op maat van de coachee uit met oog voor persoonlijke en professionele groei. Samen gaan we op weg naar loopbaangeluk!

Ann Boone

Hallo, ik ben An Boone. Fijne kennismaking!

 

Mijn achtergrond?

Na mijn studies handels- & financiële wetenschappen (1994), werkte ik in tal van nationale en internationale bedrijven en organisaties: in de privé, bij de overheid, in het onderwijs, bij vzw’s, … Mijn loopbaanpad plannen, stilstaan bij wat me energie gaf, … daar had ik nooit van gehoord! Dankzij mijn brede interesse, mijn doorzettingsvermogen, mijn drive kreeg ik de kans om aan de slag te gaan bij tal van organisaties en bedrijven en als docent in het hoger onderwijs waar ik ondernemerschap stimuleerde bij studenten, beleid en medewerkers. Ik heb ervaring in overheidsdiensten en met Europese projecten.

In 2016 zette ik de stap naar het ondernemerschap waar ik de MONO Masterclass oprichtte, een vzw die afgestudeerden op weg helpt naar hun eerste job en hen begeleidt op weg naar loopbaangeluk.

Daarnaast werk ik als loopbaancoach voor Skill BuilderS, waar ik mensen die zoekende zijn of vastzitten in hun loopbaanpad graag ondersteun.

 

Mijn motto?

Life begins at the end of your comfortzone!

Zelf heb ik jaren gezocht naar mijn loopbaangeluk … uiteindelijk heb ik het gevonden. Daarom wil ik heel graag mensen ondersteunen in hun zoektocht naar hun unieke loopbaanpad.

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor