Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

Getuigenis

Deelnemer Hasna over de opleiding Provocatief coachen

Tijdens de opleiding heb ik niet alleen waardevolle theoretische kennis opgedaan maar kreeg ik ook concrete tools en technieken aangeleerd om humor effectief in te zetten tijdens mijn coaching gesprekken. Het gebruik van humor heeft mijn benadering verrijkt en heeft een positieve impact op de sfeer van mijn coaching sessies.

Wat de opleiding voor mij echt bijzonder heeft gemaakt, is de nadruk op het creëren van een warme en vertrouwelijke omgeving. Deze warmte heeft me in staat gesteld om cliënten op een dieper niveau uit te dagen en hen aan te moedigen om tot de kern van hun problemen te komen. Het heeft mijn vermogen vergroot om empathisch te zijn en tegelijkertijd doelgericht te werken aan het bevorderen van groei en inzicht.

De opleiding heeft niet alleen mijn gereedschapskist vergroot, maar heeft ook mijn zelfvertrouwen versterkt om op een provocatieve, doch respectvolle manier met mijn cliënten om te gaan.

Dankjewel Wouter voor de inspirerende en stimulerende leeromgeving!

 

Interesse in onze 3-daagse opleiding Provocatief coachen?

Kom naar onze online infosessie

0

Gerelateerde getuigenissen

Iris

Dankzij het traject 'provocatief coachen' kwam ik tot zelfinzicht en leerde mijn problemen te relativeren.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor