Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Getuigenis

Een tevreden coachee Maya

Mijn loopbaancoach Katrien luisterde aandachtig naar mijn verhaal, stelde vragen en durfde me te challengen. Ze reikte me middelen aan om de antwoorden te vinden die ik zocht. Samen gingen we op zoek naar mijn talenten, mijn passies, mijn interesses. Wat maakt me blij? Wat geeft me energie? Vooral de zoektocht naar zingeving vond ik heel onderscheidend in de aanpak van Katrien.

Jarenlang werkte ik als apotheker. Ik deed mijn job met veel toewijding, kreeg vrijheid van de eigenaar en kon mijn klanten helpen. Ik hield ervan om met hen een vertrouwensband op te bouwen. Ik was geïnteresseerd in de mens achter de klant. En toch kwam er een moment dat ik me niet meer gelukkig voelde in mijn job. Na heel lang twijfelen zette ik uiteindelijk de stap om loopbaanbegeleiding te volgen. Ik had aanvankelijk wel heel wat vragen: Wat wil ik? Welke richting wil ik uit? Welke job maakt me echt gelukkig?

Via een kennis kwam ik terecht bij Skill BuilderS. Mijn coach Katrien was een schot in de roos. Intussen had ik mijn job bij de apotheek opgezegd en kon mijn nieuwe leven starten. Katrien luisterde aandachtig naar mijn verhaal, stelde vragen en durfde me te challengen. Ze reikte me middelen aan om de antwoorden te vinden die ik zocht. Samen gingen we op zoek naar mijn talenten, mijn passies, mijn interesses. Wat maakt me blij? Wat geeft me energie? Vooral de zoektocht naar zingeving vond ik heel onderscheidend in de aanpak van Katrien.

Toen ik in staat was alle puzzelstukjes te leggen, werd alles me duidelijk en kon ik knopen doorhakken. Apotheker worden, was altijd mijn droom geweest. Net zoals te kunnen werken als zelfstandige. Ik startte een natuurwinkel. Mijn kennis en ervaring als apotheker kwamen goed van pas. Mensen kunnen informeren en adviseren, hen helpen met hun gezondheid, ervoor zorgen dat de oorzaken aangepakt worden en niet enkel de symptomen, maakt me intens gelukkig! Nu ben ik 7 jaar als zelfstandige aan de slag. De uitdagingen op mijn pad blijven pittig maar ik hou van mijn job en blijf vernieuwen en mezelf heruitvinden.

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor