Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

Getuigenis

Janssen Pharmaceutica

Dit farmabedrijf stelde vast dat het steeds moeilijker werd om traineeships in te vullen omdat:

  • Concurrenten aasden op handelsingenieurs, masters in de farma, chemici, fysici enz., en deze profielen dus meerdere aanbiedingen tegelijk kregen.
  • De hele procedure met de preselectie van kandidaten, het bezoeken van diverse vestigingen en een dag assessment tijdrovend en niet onderscheidend was.

De vraag? Een efficiënte, innovatieve selectieprocedure met behoud van kwaliteit, waarbij Janssens Pharmaceutica kandidaten al na één dag een traineeship kan aanbieden.

Samen met het HR-team werd een unieke approach uitgewerkt met 3 fases:

  1. De kandidaten stellen zich voor met een video-cv dat managers evalueren op motivatie, waarden enz. Dat leidt tot een snelle, kwalitatieve preselectie van een 30-tal kandidaten.
  2. Deze kandidaten doen vooraf een digitaal self-assessment en persoonlijkheids- en waardentest. In de voormiddag stellen zichzelf voor op een ‘omgekeerde jobbeurs’ en beantwoorden ze vragen van managers tijdens een rondleiding.
  3. Na de voormiddag gebeurt de tweede selectie. Overblijvende kandidaten krijgen in de namiddag een intens assessment in de werkomgeving van Janssens Pharmaceutica. De finale selectie krijgt de avond zelf nog een traineeship aangeboden.

Het resultaat? Meer instroom door de innovatieve aanpak. Meer kandidaten die tekenen doordat ze nog middenin de positieve vibe zitten. En een hogere ROI uit het toekennen van traineeships doordat de selectie ook focust op waarden, verwachtingen en match met de cultuur.

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor