Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/pexels-pixabay-207983.jpg
Getuigenis

Tevreden coachee Cindy

In volle coronaperiode verloor Cindy haar job in de horeca en kwam bij Skill BuilderS terecht in een outplacementtraject bij coach Dieter. Hij luisterde aandachtig, stelde vele vragen en samen gingen ze op zoek naar de talenten en passies van Cindy. 

Coach Dieter moedigde Cindy aan het Ervaringsbewijs te behalen. Zo kon ze immers haar vaardigheden zwart op wit bewijzen.

0

Gerelateerde getuigenissen

Wilfried

Het Ervaringsbewijs ‘opleider – begeleider’ gaf me een enorme energieboost. Voor mij was het een ideale manier om de vaardigheden die ik in mijn huidige job elke dag aanwend, zwart op wit te bewijzen via het certificaat.

De professionele aanpak en methodologie van mijn coach Martijn hebben me aangenaam verrast! Dankjewel Skill BuilderS!

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor