Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/pexels-pixabay-207983.jpg
Getuigenis

Wilfried

Wilfried was in begeleiding bij coach Martijn. Wilfried oefende al jaren de job uit van 'opleider - begeleider' zonder dat hij daarvoor een diploma of attest op zak had. Coach Martijn overtuigde Wilfried om zijn vaardigheden die hij dagelijks in zijn job aanwendde, zwart op wit te bewijzen. 

0

Gerelateerde getuigenissen

Tevreden coachee Cindy

Coach Patricia heeft me bij het Ervaringsbewijs begeleid. Via het rollenspel ontdekte ik dat mensen begeleiden, helpen en ondersteunen me veel energie gaf.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor