Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Gitta Smits

Werken en gelukkig zijn vertaalt zich voor mij in werkgeluk, het doel waaraan ik samen met jou wil werken. Als loopbaancoach, als stress- en burn-out coach en als perfectionismecoach breng ik je dicht bij jouw energie, jouw talent, jouw missie, jouw doel. Kortom: bij jezelf.

Gitta Smits, loopbaancoach Skill BuilderS

Hallo, ik ben Gitta Smits. Fijne kennismaking!

 

Mijn achtergrond?

Dankzij mijn rijke hr-ervaring en kennis van het bedrijfsleven pik ik snel op waar de knelpunten liggen in jouw professionele context, maar ook welke impact deze hebben op je privéleven.

Als coach ben ik al 15 jaar lang gepassioneerd door de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Mijn oprechte interesse in mensen, gekoppeld aan mijn observatie- en communicatietalent, hebben ervoor gezorgd dat ik al meermaals getuige ben geweest van vele mooie, boeiende groeitrajecten. Ik ben steeds oprecht op zoek naar wat jij nodig hebt om te groeien.

 

Mijn passie/motto?

Ik geloof in mensen, in hun systemen. In de kracht en het vermogen die nodig zijn om onszelf op te tillen en te brengen daar waar we willen zijn. Soms lukt dat alleen, niet altijd. En dan maak ik het verschil, door met jou op ontdekkingsreis te gaan en te rekken, strekken,  duwen, botsen... tot je bent waar je graag wil zijn.

 

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor