Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Marie Assez

Naar jouw loopbaanvragen luisteren. Jouw talenten en passies in kaart brengen. Jouw zelfvertrouwen opkrikken. Je doen geloven in mogelijkheden. Deze samen met de nodige creativiteit benaderen en ontdekken, daar krijg ik energie van. Samen met jou ga ik op pad zodat jij de loopbaankeuzes kan maken die bij je passen en je gelukkig maken.

Marie Assez, loopbaancoach Skill BuilderS

Hallo, ik ben Marie Assez. Fijne kennismaking!

 

Mijn achtergrond?

Als afgestudeerde in de Orthopedagogie, heb ik mijn eerste werkjaren vooral doorgebracht in de zorgsector. Daar specialiseerde ik me in het begeleiden van zware gedrags- en emotionele stoornissen. Leren omgaan met stress, onvoorziene omstandigheden en agressie hebben me enorm verrijkt, maar ik maakte, na zélf loopbaancoaching te hebben gevolgd, de overstap naar een andere sector.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met theater, schrijven, jongeren en alles wat maar een beetje creativiteit vraagt. Een bezige bij, met een jeugdige mentaliteit en vooral geen belemmeringen in denken en creatie. Dit komt vaak goed van pas in mijn coaching.

Ik werk sinds begin 2019 voor Skill BuilderS. Hier heb ik mijn plekje gevonden. Doordat ik zelf een ongewoon parcours afgelegd heb in mijn loopbaan, weet ik heel goed hoe het is om werken/studeren te combineren, work/life balance in de gaten te houden, en vooral: te springen in het diepe. Mijn coaching stijl is dan ook een gevolg van alles waar ik zelf ervaring en expertise in op deed.

 

Mijn aanpak?

Coaching bij mij kan resulteren in onverwachte wendingen, nieuwe inzichten en een dieper zelfvertrouwen door een nieuwe kennismaking met jezelf.

Ik ben een hands-on, no-nonsense coach, die kijkt naar opportuniteiten, mogelijkheden en kansen. Mijn creatieve geest zorgt voor een outside the box -mentaliteit en ik bekijk de dingen graag met een twist.

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor