Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Natalia Al-Mbaidin

Ik kijk er naar uit om samen met jou je talenten en passies in kaart te brengen, te luisteren naar je loopbaanvragen en je te doen geloven in jezelf. Zo kan jij ontdekken welke richting je uit wil. Stap per stap kom je uit je comfortzone en maak je de loopbaankeuzes die jou energie geven en gelukkig maken.

Natalia

Hallo, ik ben Natalia Al-Mbaidin. Fijne kennismaking!

 

Mijn achtergrond?

Ik ben maatschappelijk werker en ACT-therapeute van opleiding. Als trotse Skill Builder begeleid en coach ik met veel energie en enthousiasme werkzoekenden naar een passende job. Daarnaast ben ik ook gepassioneerd loopbaancoach bij Skill BuilderS.

 

Mijn motto?

Positiviteit, power en passie … dit zijn voor mij drie fundamenten voor een gebalanceerd, gelukkig leven en een succesvolle job en loopbaan.

Ik hou ervan om levenslang te blijven leren en voortdurend verwonderd te blijven kijken met ‘nieuwe ogen’.

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor