Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Nicole Vanheusden

Let you be you! Dat is waar het bij mijn coachings om draait. Samen tekenen we een nieuw plan uit op maat van jouw échte ik, zodat werk en privé in balans komen en blijven.  Een aangepast cv en dito motivatiebrief zijn hierbij key, net zoals tips & tricks om een interview op de beste manier te doorlopen. Let’s do this!

Nicole Vanheusden, loopbaancoach Skill BuilderS

Hallo, ik ben Nicole Vanheusden. Fijne kennismaking!
 

Mijn achtergrond?
Als Master in de Arbeids-, gemeenschaps- en organisatiepsychologie breng ik ruim 30 jaar ervaring mee in het werken met mensen en dit vanuit diverse invalshoeken: als individuele coach, als trainer in onder andere solliciteren, assertiviteit, leiding geven en communicatie, maar eveneens als leidinggevende, procesanalist, projectcoördinator en consultant.   
 

Mijn passie?
Op zoek gaan naar de echte ‘ik’. Mensen zijn vaak ondergesneeuwd door de verwachtingen die anderen van hen hebben of door het leven dat hen “overkwam”.  Ze zien niet meer wat hen energie geeft en waar ze écht voor staan in het leven, wat ze écht belangrijk vinden. Het geeft me veel voldoening om samen met mensen een nieuw plan uit te tekenen en uit te rollen op maat van hun échte ik, en om ervoor te zorgen dat werk en privé opnieuw in balans zijn.

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor