Nieuws & events

Blind Auditions

Dertig jongeren hebben op een originele manier gehengeld naar een job in de uitzendsector. In een "blind audition", à la The Voice op VTM, moesten ze zich in één minuut voorstellen in de hoop zo een stoel te zien omdraaien. Net als bij The Voice betekent dat nog niet meteen een vetbetaald contract.

Dit artikel verscheen op 25 mei 2018 op HLN: https://www.hln.be/regio/antwerpen/dit-is-the-voice-voor-interimkrachten~a9137538/

 

Lees meer
Geschreven op 28/05/2018
Delen: 

SBS Skill BuilderS Flex Income plan

Dankzij het Flex Income Plan van SD Worx speelt SBS Skill BuilderS in op de vraag van medewerkers!

Lees meer
Geschreven op 20/04/2018
Delen: 

SBS op Job Market for Young Researchers

Op 27 maart schittert SBS Skill BuilderS met een stand op de Job Market for Young Researchers, onderdeel van de Afstudeerbeurs, in het ICC Gent.

Met als thema 'Word regisseur van je loopbaan' inspireren we deze keer de doelgroep van de doctoraatsstudenten die een carrière buiten de academische wereld ambiëren. Ook voor doctorandi  kan loopbaancoaching heel doeltreffend zijn.

Ben jij doctorandus en wil je graag verschillende loopbaanpaden bespreken?  Kom dan zeker naar onze stand op de 2de verdieping van het ICC tussen 12u en 18u.

Je bent ook van harte welkom in onze boeiende workshop "Go brand yourself! Use personal branding to overcome the perception of overqualification".

Tot slot zijn er ook  2 loopbaancoaches van SBS Skill BuilderS aanwezig die graag met jou in dialoog gaan en je cv bespreken. Je krijgt tips & tricks voor een overzichtelijk en visueel aantrekkelijk cv.  Registreer je vooraf wel voor de cv analyse

Meer info over de beurs vind je hier

Lees meer
Geschreven op 13/03/2018
Delen: 

SBS Skill BuilderS schittert op Goed Gevoel Ladies Fair op 23, 24 & 25 maart in Flanders Expo Gent!

Heb jij de regie van je loopbaan zelf in handen? Worstel jij soms met vragen zoals:

  • Is dit de job die ik wil blijven doen?
  • Wat zijn mijn passies en talenten?
  • Zit ik goed bij mijn huidige werkgever?
  • ...

Heb je ooit al gehoord van loopbaanbegeleiding? Misschien is dit wel iets voor jou?

In onze hippe stand met als slogan 'Word regisseur van je loopbaan!' zet SBS Skill BuilderS haar loopbaanbegeleiding in de spotlights!

We trakteren jou op een leuk en persoonlijk geschenkje: een uiterlijke (foto) en een innerlijke scan (ontdek je energiekleur) mooi verpakt in een paspoort. Ook onze coaches staan ter beschikking. Voor een eerste kennismaking, een informele babbel of een dynamische interactieve workshop.

Maak je een afspraak voor een loopbaantraject, dan belonen we je alvast met een filmticket.

Heb je interesse in onze workshops? Ontdek de tijdstippen hieronder en schrijf je vanaf 1 maart in voor één van onze 3 dynamische en interactieve workshops op www.goedgevoelladiesfair.be

 

vrij 23/3

za 24/3

zon 25/3

Ontdek jouw energiebalans - atelier 40 pers.

13u15

10u30

13u30

Ontdek jouw energiekleur - atelier 40 pers.

17u15

15u15

15u15

Verken het heden, plan de toekomst - atelier 20 pers.

15u30

12u

12u

  

 

 

 

Aarzel niet langer, neem je agenda en koop vandaag nog online je ticket aan via de promocode MK1801860806. Zo geniet je van 5 euro korting (je betaalt 10 euro i.p.v 15 euro). Klik hier. 

Wij kijken er naar uit jou te ontmoeten op onze stand nummer 35 in de Inspiration Corner.

Hopelijk tot dan in Flanders Expo Gent

Lees meer
Geschreven op 22/02/2018
Delen: 

X Mas Party 2017

Geschreven op 26/01/2018
Delen: 

Klant JTI-Gryson wint Corporate HR Award

Tijdens de Corporate HR Awards 2017 ontving tabaksproducent JTI-Gryson uit Wervik de Award voor 'Best Transformational Change & Organisational Effectiveness'.

JTI-Gryson kreeg deze erkenning voor zijn aanpak en personeelsbeleid met het oog op de nakende sluiting in de zomer 2018.

We zijn trots en blij voor onze klant en alle medewerkers.

Het SBS Skill BuilderS team heeft de voorbije maanden intens en constructief samengewerkt met het HR-team van JTI-Gryson. Via collectieve en individuele begeleidingsmomenten begeleiden wij de werknemers naar een nieuwe toekomstige werksituatie, dit zowel in een periode van pre-outplacement als (het wettelijke) outplacement.

BRON: https://www.hln.be/regio/wervik/roltabaksfabrikant-jti-gryson-wint-prijs-voor-personeelsbeleid~a2307f39/

Lees meer
Geschreven op 18/12/2017
Delen: 

SBS Skill BuilderS organiseert met succes eerste jobbeurs voor ING

In het kader van de grootschalige ING-reorganisatie organiseerde SBS Skill BuilderS in november 2017 een 1ste jobfair.

SBS Skill BuilderS bracht meerdere imposante bedrijven uit diverse sectoren samen met vacatures in optimale match tot de bank-profielen. Elk bedrijf had zijn stand met jobaanbiedingen.

Zo kregen ING-medewerkers die weldra de bank verlaten, de gelegenheid tot een ongedwongen professioneel contact met aanwervende werkgevers.  

Lees meer
Geschreven op 18/12/2017
Delen: 

25ste SBS HR Lunchdebat

Het 25ste SBS HR Lunchdebat - een jubileumeditie! - dat plaatsvond op 7/12 in het mooie kader van Auberge du Pêcheur in Sint-Martens-Latem, zoomde in op het thema van de voorbije SBS HR Summit (op 3/10): "Disruptie van de economie - Creatie van een nieuwe arbeidsmarkt - Nieuwe opportuniteiten voor human resources".

Onze gastheren Jens Van Mol, Raph Verbruggen en Olivier Van den Broecke vertoefden in interessant HR-gezelschap: bedrijven around the table waren Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen, Microsoft, KPMG Support Services, VDAB, Agoria, Fromunion en Ryhove.

Lees meer
Geschreven op 14/12/2017
Delen: 

Christmas Tale 1 - Een sollicitatiegesprek onder de kerstboom

Wie draait zich om voor jouw kwaliteiten?

60 kandidaten krijgen een echte kans en een diepgaand interview. Niet op basis van looks, maar op basis van content, enthousiasme en aanvoelen. Met de spannende vraag: wie draait zich om voor mijn talenten?

Lees meer
Geschreven op 12/12/2017
Delen: 

Hoe op een gezonde manier medewerkers aantrekken, ontwikkelen en binden aan je organisatie?

De juiste man/vrouw op de juiste plaats aanwerven. Talenten ontdekken, ontwikkelen en binden aan je bedrijf. Gezonde organisaties uitbouwen.

Interessante HR-topics in een razendsnelle VUCA-wereld.

Wil je graag meer info? Ontdek hier alvast een voorproefje of neem rechtstreeks contact op met Olivier Van den Broecke.

Lees meer
Geschreven op 06/12/2017
Delen: