Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/header%20pink%20monday_1.png
Nieuws

Pink Monday

15 januari 2024 - Pink is the new blue
Geef jij ook een roze twist aan Blue Monday, de meest sombere dag van het jaar? Zo maken we samen met Pink Ribbon van deze 15de januari een echte Pink Monday, een dag vol hoop en steun. 

Volgens de Britse psycholoog Cliff Arnall zou de 3de maandag van januari de meest deprimerende dag van het jaar zijn. Op die dag zou het merendeel van de bevolking zich treurig en neerslachtig voelen omdat het zeer vroeg donker is, de feestdagen achter ons liggen en er niet meteen nieuwe vakanties in het verschiet liggen. MAAR ... Pink Ribbon wil hierin verandering brengen! En Skill BuilderS steunt dit maximaal! 

0

We hebben alvast ons logo in het roze gezet. Zo willen we extra aandacht schenken aan borstkanker op de werkvloer en Pink Ribbon een warm hart toedragen en steunen in de strijd tegen borstkanker d.m.v. preventie, opsporing en psychosociale zorg. 
Blue Monday wordt voortaan Pink Monday, een dag vol hoop en steun! 

#pinkmonday #pinkribbon #proudtobeskillbuilder

0
Pink Monday - visual socials
50-50
midden

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Contacteer ons

Jouw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor