Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Saskia Poelmans

Jouw werkgeluk versterken: daar ga ik voor. Samen zoeken we uit wat jij nodig hebt in een job en in een organisatie om gelukkig te zijn. We boosten je zelfvertrouwen en reiken de nodige handvaten aan om je werkgeluk na te streven. Of dat nu in je eigen organisatie is of daarbuiten.

Saskia Poelmans, loopbaancoach Skill BuilderS

Hallo, ik ben Saskia Poelmans. Fijne kennismaking!

 

Mijn achtergrond?

Na een Master Arbeids- en Organisatiepsychologie en een Master Klinische- en Gezondheidspsychologie behaald te hebben aan de KULeuven, startte ik mijn loopbaan als klinisch psychologe in een Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg. In 2016 maakte ik de overstap naar Skill BuilderS waar ik als coach/trajectbegeleider werkzoekenden ondersteunde en begeleidde in hun zoektocht naar een passende job. Vandaag ben ik bij Skill BuilderS stress- en burn-outbegeleider en ook outplacement- en loopbaancoach.

 

Mijn motto?

“A bird sitting on a tree is never afraid of the branch breaking because its trust is on its wings not on the branch” 

Oftewel versterk jezelf met inzichten over jezelf, met kennis van de arbeidsmarkt, met  sollicitatievaardigheden, … en je zal heel wat uitdagingen aankunnen die op je loopbaanpad kunnen komen.

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor