Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/Ondernemersaward%202022.jpeg
Nieuws

Skill BuilderS in top 3 Ondernemersaward Aalst

Op woensdag 20 april reikte Broeikas, een initiatief van Hogeschool Gent en Odisee samen met de stad Aalst, opnieuw zijn jaarlijkse Ondernemersaward uit. Skill BuilderS keerde huiswaarts met een eervolle plaats in de Top 3! 

Al voor de 11de keer op rij ontdekken Aalsterse studenten ondernemend Aalst en gaan ze op zoek naar diegene die hen het meest inspireert. Aalst is een broedplaats voor creativiteit, ondernemingszin en ondernemerschap.

Skill BuilderS werd samen met Mederi en WOWOW Reflective Wear genomineerd.

Dankzij de top performance van onze CEO Jens Van Mol en Operations Manager Carl Van Mol op het podium, kreeg Skill BuilderS een eervolle plaats in de TOP 3! En daar zijn we apetrots op!!!!

#proudtobeskillbuilder 

0
Skill BuilderS eervolle plaats in Top 3 van Ondenemersaward 2022

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

HR Summit 2023

Geslaagde HR Summit 2023

Nieuws

26 september 2023
De 12de editie van de HR Summit met als thema 'Careers ... still a sustainable track? vond dit jaar opnieuw plaats in het Communicatiehuis in Gent. 

De wereld waarin we leven, verandert razendsnel. Ook loopbanen zijn dynamisch en niet langer lineair en voorspelbaar. Werknemers zijn de regisseur geworden van hun eigen carrière. 

HR Summit 2022

Geslaagde HR Summit 2022

Nieuws

De 11de editie van de HR Summit met als thema 'HR in 2022, leading or following? vond plaats in het Communicatiehuis in Gent. De digitale opgang heeft de vraag naar mensen niet doen afnemen. Integendeel. Nooit eerder woedde de voorbije 50 jaar de oorlog om talent heviger. Bedrijven kreunen onder het tekort aan medewerkers. Dat plaatst de medewerker in een ongekend sterke positie. De machtsverhouding tussen medewerker en organisatie heeft zich de voorbije decennia volledig omgekeerd.
 

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor