Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Wouter Thys

Wat maakt jou gelukkig in je job? Wat zijn jouw talenten en passies? We brengen jouw profiel in kaart en toetsen dit aan de arbeidsmarkt. Ik hou je een eerlijke spiegel voor. Zo kom je snel tot zelfinzicht. Om tot de kern van je loopbaanvraag te komen, zet ik je graag aan het werk, maar dat doen we vooral samen! 

Wouter Thys

Hallo, ik ben Wouter Thys. Fijne kennismaking!

 

Mijn achtergrond?

Na mijn bachelor Maatschappelijke advisering deed ik ervaring op bij een sociaal secretariaat waar ik voeling had met de verwachtingen van werkgevers. Sinds 2016 werk ik bij Skill BuilderS. Aanvankelijk coachte ik werkzoekenden in hun zoektocht naar een passende job. Vandaag ben ik outplacement en loopbaancoach.

Naast vele interne coachopleidingen volgde ik de voorbije jaren ook opleidingen rond ‘provocatief coachen’ en voltooi ik binnen enkele maanden de opleiding ‘Word ICF Certified Coach’.

 

Mijn motto?

Ik geloof oprecht dat iedereen talent heeft en ieder tot zijn recht komt als hij zijn of haar talent kan inzetten.

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor