Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/website%20headers_1.jpg

Ontdek wat het Fedris burn-out begeleidingstraject precies inhoudt?

Ontdek de verschillende fases in het Fedris burn-out begeleidingstraject.

Gesprek

Eerst vindt een gesprek plaats tussen jou en je arts of preventieadviseur psychosociale aspecten over je werksituatie. Op basis hiervan wordt een aanvraag ingediend bij Fedris.
 

Goedkeuring door Fedris

Wanneer Fedris jouw aanvraag goedkeurt, ontvang je een lijst van psychologen (burn-outbegeleiders) met wie je een afspraak kan maken om over jouw situatie te praten. Fedris garandeert een afspraak binnen de 14 dagen.
 

Diagnose van burn-out

Wordt de diagnose van een burn-out gesteld, dan zal jouw psycholoog (burn-outbegeleider) een behandelingsaanvraag indienen bij Fedris. Zodra Fedris je aanvraag valideert, start je traject.
 

Verloop van het traject

Tijdens de eerste 8 werkgerichte sessies krijg je de kans om samen met je begeleider de organisatorische elementen van burn-out te beoordelen en te behandelen. 

  • In een tweede fase kan je gebruikmaken van 10 individuele sessies. Tijdens die sessies zal de psycholoog je ondersteunen en adviseren hoe je stress kan beheren en energie herwinnen. Deze sessies richten zich specifiek op de individuele elementen van burn-out.
  • Daarnaast kan je een beroep doen op een kinesist, erkend door Fedris, voor maximaal 3 sessies die gebaseerd zijn op een psycho-lichamelijke aanpak. 
  • Na het begeleidingstraject krijg je de mogelijkheid om in 2 follow-up sessies samen met de begeleider de impact van het afgelegde traject te evalueren.

Rol van je burn-outbegeleider 

Tijdens het hele traject blijf je in contact met je burn-outbegeleider. Je begeleider helpt je om een positieve relatie op te bouwen met je werkgever en evalueert en begeleidt je verder bij eventuele aanpassingen op het werk.         

0

Wens je meer info?

0
50-50

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Contacteer ons

Jouw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor