Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner10.jpg

Burn-outbegeleiding via Fedris

Fedris, het Federaal Agentschap voor beroepsrisico's, is een pilootproject gestart waarbij medewerkers met moeilijkheden op het werk die meermaals kort afwezig zijn of die zich op de rand van een burn-out bevinden een begeleidingstraject kunnen volgen.

Het Fedris-pilootproject: voor wie?

Dit project is bestemd voor werknemers uit onderstaande sectoren: 

  • Ziekenhuizen
  • Huisartspraktijken
  • Praktijken van specialisten
  • Ziekenvervoer
  • Ambulante revalidatieactiviteiten
  • Verpleegkundige activiteiten
  • Instelling met huisvesting voor personen met een mentale handicap of psychiatrische problemen en voor drugs- en alcoholverslaafden
  • Instellingen met huisvesting voor ouderen of personen met een lichamelijke handicap
  • Banken

Fedris aan de zijde van de ziekenhuis- en zorgsector

Het personeel van de ziekenhuis- en zorgsector wordt dagelijks geconfronteerd met specifieke professionele beperkingen en risico's, alsook met bijkomende psychosociale risicofactoren (risicovolle werkomgeving, bedreiging van de eigen gezondheid, plotse en herhaaldelijke organisatorische veranderingen, tekort aan personeel, verhoogde werkdruk, ethische conflicten, confrontatie met een groot aantal overlijdens, enz.).

0

 

Ontdek hier meer info

0
50-50

Het Fedris-pilootproject: wat?

Ervaar je moeilijkheden op het werk, was je meermaals kort afwezig of stopte je met werken sinds minder dan twee maanden? Dan biedt Fedris, het Federaal Agenstchap voor beroepsrisico’s, een begeleidingstraject aan dat specifiek gericht is op jouw situatie. Met dit pilootproject wil Fedris je ondersteunen bij je herstel en je helpen om het werk verder te zetten of vol energie en enthousiasme te hernemen. Je kan rekenen op een kosteloze burn-outbegeleiding van maximaal 9 maand. Contacteer ons voor meer informatie.

Ontdek hier de verschillende fases in het Fedris burn-out begeleidingstraject.

Lees hier het volledige persbericht omtrent het Fedris-project

Wat is de rol van Skill BuilderS in dit project?

Bij Skill BuilderS vind je enthousiaste en gedreven psychologen die professioneel meewerken aan dit waardevolle Fedris-project.

Onze coaches hebben allen de nodige opleiding, expertise en ervaring en zijn heel bevlogen in het wegwerken van belemmeringen en het overwinnen van psychosociale drempels zoals burn-out en stress zodoende een succesvolle re-integratie op de werkvloer te bewerkstelligen. Medewerkers op de rand van een burn-out worden professioneel begeleid en gecoacht zodat een (langdurige) uitval op de werkvloer vermeden kan worden.   

Het ontdekken van energievreters en -gevers, boosten van vitaliteit en het nastreven van een optimale work-life balance maken deel uit van de dagelijkse ondersteuning en coaching die Skill BuilderS jaarlijks aan +/-2.500 coachees biedt.

0

Heb je een vraag? Wens je meer toelichting?

0
50-50

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor