Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner15.jpg

Waarom wij?

Onze klanten willen hun medewerkers in beweging houden. Zo benutten ze hun talent pool optimaal en blijft hun organisatie future proof. Hieronder  zijn 5 redenen waarom ze ons (blijven) inschakelen.

1. Proactief maatwerk

U verwacht meer dan een ad hoc provider. U wilt graag een partner die proactief met u meedenkt en u klaarstoomt voor de toekomst. En u verder versterkt.

SBS Skill BuilderS zet in op maatwerk en co-creatie. We gaan met twee voeten in uw context en organisatie staan, maken ons vertrouwd met uw uitdagingen en maximaliseren samen uw resultaat uit loopbaancoaching. Dat bevestigen onze klanten.

2. Experts, mature coaches en professionals

Onze coaches zijn hoger opgeleid en blijven up-to-date. Ze leerden omgaan met diverse karakters en doelgroepen. Ze stellen de juiste vragen en komen met realistische opties. En ze hebben een uitstekend beeld van de arbeidsmarkt.

3. Altijd in uw buurt

U zoekt een traject in-house of in de buurt van uw bedrijf. Dat is niet enkel comfortabeler voor uw medewerkers, het zorgt ook voor rust en discretie en bespaart u de zoektocht naar een locatie.

SBS Skill BuilderS heeft +40 locaties in België: er is dus altijd een locatie in uw buurt.

4. Totaalservice

Van strategie tot operationele uitvoering: u zoekt een totaalservice, zodat uw interne medewerkers niet moeten belasten met bijvoorbeeld extra administratie of logistieke issues.

Reken op ons voor een dienstverlening van A tot Z. Zo beheren we bijvoorbeeld de subsidiedossiers en ledenadministratie, zelfs op uw interne platformen.

5. Snel de juiste aanpak

U hebt het druk en wil graag efficiënt geholpen worden.

Wij zijn vlot bereikbaar en schakelen snel, ook voor uw project. U krijgt één contactpersoon toegewezen die ook buiten de kantooruren bereikbaar is. Voor elke coach, trainer of SPOC voorzien we een back-up: continuïteit gegarandeerd dus.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor