Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/Autocollage_3.png
Nieuws

Skill BuilderS goes electric

Skill BuilderS schakelt om naar elektrische leasewagens. Elke medewerker die in aanmerking komt voor een bedrijfswagen, kan voortaan via leasemaatschappij Arval een keuze maken uit diverse elektrische voertuigen. De oudere wagens uit de bedrijfsvloot die rijden op brandstof zullen geleidelijk aan verdwijnen. 

Skill BuilderS schakelt om naar elektrische leasewagens.

Zo neemt Skill BuilderS een aanloop naar 2026. Dan moeten alle nieuwe leasewagens elektrisch zijn. Voor Skill BuilderS is de keuze voor een elektrisch wagenpark een investering in duurzaamheid. Reeds begin 2021 werd de beslissing genomen enkel nog te investeren in elektrische voertuigen. De car policy werd helemaal herschreven, er werden info-sessies gegeven aan de bestuurders die in aanmerking kwamen, diverse contacten met de verschillende automerken werden opgestart enz. 

0
33-67
midden

Vandaag zijn reeds 23 wagens in bestelling gegaan. Skill BuilderS heeft ervoor gezorgd dat deze overschakeling niet nadelig is voor haar medewerkers. Daarom werd gekozen voor de installatie van een laadpaal bij de medewerkers thuis in samenwerking met Numobi.

Carl Van Mol, Operations Manager en verantwoordelijk voor de wagenvloot, is trots dat Skill BuilderS voluit de kaart trekt van een elektrisch en ecologisch wagenpark. ‘Vanuit mijn functie volg ik de innovatieve trends van heel nabij op. Ik heb van meet af aan veel vertrouwen gehad in de technologie. Ook al is 2026 nog niet voor morgen, toch ben ik blij dat we vanaf nu, anno 2022, voor nieuwe wagens meteen de omschakeling naar een elektrische vloot maken. Als maatschappelijk geëngageerd bedrijf zet Skill BuilderS volop in op 3 bouwstenen:

  • respect voor de mens
  • respect voor het milieu
  • respect voor de maatschappij.

Vanuit onze purpose 'Vérder met ieders talent' werken we graag mee aan een betere plek voor ons allen en zetten dan graag onze schouders onder de uitbouw van een gezondere leefomgeving.’

0

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor