Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner_plan.png
Nieuws

Skill BuilderS steunt 'the 1000 girls countdown' van Plan Belgium

Wij zijn trots op het partnership met Plan Belgium en op onze 2 Plan-meisjes uit Tanzania: Neema (10 jaar) en Falhati (4 jaar)! Skill BuilderS zet zo graag haar schouders onder ‘the 1000 girls countdown’. Daarbij zoekt Plan International België 1.000 Plan Ouders voor 1.000 meisjes in ontwikkelingslanden.

Deze crisis treft vooral meisjes in ontwikkelingslanden, die meer dan ooit het risico lopen te moeten stoppen met school en slachtoffer te worden van geweld. De sluiting van scholen bedreigt hun opvoeding en veiligheid, omdat het vaak een van de weinige veilige plekken is voor veel kinderen. Daarbovenop krijgen sommigen van hen op school de enige warme maaltijd van de dag. Om deze kinderen te helpen, zoekt Plan International België 1.000 Plan Ouders voor 1.000 meisjes.

0

Overtuigd door het werk van Plan International België en de impact ervan op het leven van kinderen over de hele wereld, zetten wij ons engagement voor hen voort. We zetten graag onze schouders onder 'the 1000 girls countdown' van Plan Belgium die strijdt voor kinderrechten en gelijkheid tussen meisjes en jongens.

0
Plan International
33-67

We weten dat het moeilijke tijden zijn voor iedereen, maar deze crisis doet ons ook nadenken over dingen die we belangrijk vinden voor onszelf en onze familie en vrienden. Ons inzetten voor anderen maakt ons gelukkig en zorgt voor een sprankeltje hoop!

Samen vérder met ieders talent! Ook buiten onze landgrenzen.

0
Plan International
33-67

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Pink Monday

Pink Monday

Nieuws

15 januari 2024 - Pink is the new blue
Geef jij ook een roze twist aan Blue Monday, de meest sombere dag van het jaar? Zo maken we samen met Pink Ribbon van deze 15de januari een echte Pink Monday, een dag vol hoop en steun. 

Elektrische wagens

Skill BuilderS goes electric

Nieuws

Skill BuilderS schakelt om naar elektrische leasewagens. Elke medewerker die in aanmerking komt voor een bedrijfswagen, kan voortaan via leasemaatschappij Arval een keuze maken uit diverse elektrische voertuigen. De oudere wagens uit de bedrijfsvloot die rijden op brandstof zullen geleidelijk aan verdwijnen. 

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor