Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner4.jpg

Leerwegadvies

Samen op zoek naar de opleiding die bij jou past!

Leerwegadvies is een traject op maat als je nood hebt aan informatie en/of advies over opleidingsmogelijkheden.

Met de steun van VDAB, ESF en de Vlaamse Overheid

Voor wie?

  • Ben je werkzoekend of werkend*? 
  • Ben je minstens 17,5 jaar en heb je voldaan aan de leerplicht (ongeacht of je je diploma hebt behaald)? 
  • Wens je een opleiding te volgen? 
  • En ben je ingeschreven bij VDAB?

* Dit zijn deeltijdse werknemers, werknemers in werkonzekerheid, in tijdelijke werkloosheid, in opzegtermijn, in tijdelijke arbeid, in collectief maatwerk, wijkwerken en lokale diensteneconomie en werknemers die om medische redenen hun huidige functie niet meer kunnen uitoefenen.

0
50-50
midden

Hoe helpen we je?

Tijdens een intensief gesprek bekijken we samen jouw leervraag om vervolgens op zoek te gaan naar een opleiding die hierbij aansluit.

Samen kiezen we een gepaste opleiding door je competenties en talenten te linken aan de arbeidsmarkt van vandaag en morgen. Daarbij kijken we, op maat, naar jouw huidige situatie en de mogelijkheden om een bepaalde opleiding te volgen.

0

Waar kan je dit traject volgen?

Dit project loopt in 3 regio’s:

  • Antwerpen
  • Kempen (Turnhout, Geel, Herentals)
  • Vlaams Brabant (Vilvoorde, Leuven)
0
50-50
midden

Interesse? Maak hier je afspraak.

Ben je reeds ingeschreven bij VDAB?

U kunt momenteel geen afspraak maken via deze module. Probeer binnen enkele minuten opnieuw of neem contact op via e-mail of telefonisch op 053/85 77 77.

0

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

videocall

Warmte overbrengen via digitale verbinding?

Inzicht

In elke vorm van coaching staat de warmte voor je coachee centraal. Het aanvaarden van je coachee als persoon in al zijn sterktes en valkuilen is het vertrekpunt van een succesvol begeleidingstraject. Hoe gebeurt dit dan bij online coaching? Welke impact heeft de digitale beweging op het coachen en hoe ervaart de coach dit zelf? Wouter Thys, outplacement- en loopbaancoach bij Skill BuilderS, gaat op onderzoek.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor