Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner1_2.jpg
Oplossing

Public speaking: inspire your audience

Als individu heb je je eigen authentieke communicatiestijl. Die stijl gaan we niet veranderen. We leren je binnen je stijl stress en spanning om te zetten in positieve energie, de aandacht te wekken en te behouden, de juiste houding aan te nemen,... kortom, op een subtiele manier het verschil te maken.

Je verwerft de attitudes, inzichten en skills waardoor je je publiek in beweging zet door het optimaal creëren, brengen en invoegen van verhalen in je presentatie. Tevens zal je in staat zijn een professionele presentatie voor te bereiden, deze dynamisch te brengen en te analyseren. Door de aangeleerde technieken en structuren toe te passen slaag je erin je publiek te boeien, te overtuigen én tot de gewenste acties te brengen.

Even praktisch

De training gaat door op 25/11/2019 in Gent van 9u tot 17u.

Of op 27/01/2020 in Antwerpen van 9u tot 17u.

Of op 27/02/2020 in Aalst van 9u tot 17u

Budget: 375 euro excl. BTW. Lunch en syllabus zijn inbegrepen. 

Onze opleidingen zijn erkend door de Vlaamse overheid. Je kan dus gebruik maken van de KMO-portefeuille Vlaanderen.
Wij kunnen als dienstverlener geen aanvragen indienen noch goedkeuren. Meer info vind je via https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

Heb je vragen? Wil je meer info?

Bel onze Talent Academy op 053/53 20 30 of stuur een mail.  

Schrijf je meteen in

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

Qfor
Certo
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
VDAB
Loopbaancheques