Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/ban.png
Nieuws

HR Summit 2021

Mens, organisatie & transformatie: een winnende combinatie?

De gezondheidscrisis heeft de voorbije maanden de transformatie in alle organisaties versneld. Net zoals het welzijn van de medewerker, het menselijk kapitaal, staat ook de transformatie van de organisatie op de agenda van vele management teams. 

Maar hoe ga je in deze bijzondere tijden als ‘Human Capital Professional’ om met de uitdagende polariteit tussen business en menselijk kapitaal? Staan beide topics lijnrecht tegenover elkaar of versterken ze elkaar? Om in synergie bij te dragen tot succesvol ondernemen? 

Einstein said you cannot use an old map to explore a new world. But a lot of people are using old maps for new problems. This is a big shift we are going through now. – Jeff Schwartz

Drie vrouwelijke topsprekers, elk met een heldere stem en visie, delen hun unieke ervaring en visie. Hoe zien zij de combinatie mens, organisatie, transformatie in hun eigen organisatie? 

0
Sprekers

Praktisch 

Wanneer: dinsdag 5 oktober – onthaal vanaf 15u30 – start om 16u30 
Waar: Communicatiehuis in Drongen

Deelnemen kan via het inschrijvingsformulier op de persoonlijke uitnodiging.

0

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Summit

Terugblik op geslaagde HR Summit 2021

Nieuws

De tiende HR Summit ging – na de virtuele editie van 2020 – opnieuw door voor een live publiek. Het thema stond in het teken van de effecten van verandering op mensen en organisaties. De voorbije maanden werd transformatie in vele organisaties versneld door de gezondheidscrisis. Hoe gaat de HR Professional vandaag om met de uitdagende polariteit tussen business en menselijk kapitaal?

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor