Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/lifelong_learning.jpg
Nieuws

HR Lunchdebat - Levenslang leren: slogan of realiteit?

Op het laatste HR Lunchdebat van 2019 wisselden onze gasten ervaringen, inzichten en getuigenissen in alle vertrouwen en openheid uit over het thema ‘levenslang leren:
slogan of realiteit’.

Het is voor bedrijven in deze uitdagende tijden moeilijk, maar cruciaal, om getalenteerde medewerkers aan boord te houden. Het is bovendien noodzaak om het talent in de organisatie blijvend te vormen en zo efficiënt en flexibel mogelijk in te zetten.

Tijdens het HR Lunchdebat kwamen verschillende ervaringen, inzichten en getuigenissen aan bod. 

Ontdek inzichten en getuigenissen over 'Levenslang leren: slogan of realiteit?'

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Summit

Terugblik op geslaagde HR Summit 2021

Nieuws

De tiende HR Summit ging – na de virtuele editie van 2020 – opnieuw door voor een live publiek. Het thema stond in het teken van de effecten van verandering op mensen en organisaties. De voorbije maanden werd transformatie in vele organisaties versneld door de gezondheidscrisis. Hoe gaat de HR Professional vandaag om met de uitdagende polariteit tussen business en menselijk kapitaal?

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor