Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/Job%20Hacks%20_04052022.png
Nieuws

Succesvolle 1ste editie van Job Hacks

Op 4 mei vond de 1ste editie van Job Hacks in Antwerpen plaats. Dit initiatief van ‘Werk zkt Jongeren’, een Europees project, getrokken door Skill BuilderS i.s.m. Scum Studios en Young Fenix, wil drempels wegnemen voor de groep van ‘onzichtbare jongeren’ in hun zoektocht naar werk. 
 

Op 4 mei vond de 1ste editie van Job Hacks plaats in Antwerpen. Dit initiatief van ‘Werk zkt Jongeren’, een Europees project, getrokken door Skill BuilderS i.s.m. Scum Studios vzw en Young FENIX, wil drempels wegnemen voor de groep van ‘onzichtbare jongeren’ in hun zoektocht naar werk.

Voor onze coaches in Antwerpen was het een spannende en boeiende dag waarop maar liefst meer dan 250 bezoekers langskwamen. Samen met Scum Studios en Young Fenix konden onze coaches hun kennis bundelen om de kansen van de jongeren op de arbeidsmarkt te vergroten. Een speciale focus ging uit naar de groep van jongeren die van de maatschappelijke radar verdwenen zijn (de NEET-jongeren: not in education, employment or training).

De jongeren kregen de kans om bedrijven en interimkantoren te ontmoeten en meteen ook vacatures in te kijken, info op te vragen, cv achter te laten, … Daarnaast konden jongeren deelnemen aan verschillende workshops en luisteren naar interessante panelgesprekken met rolmodellen. Als kers op de taart kwamen er nog enkele artiesten langs om de Job Hacks leuk af te sluiten.

In juni volgen de booster-days, een 3-daagse sessie waar jongeren kunnen proeven van een uitgebreid aanbod aan workshops en inschrijven op individuele begeleidingstrajecten.

Hartelijk dank aan Scum Studios (Mohamed El Kasmi, Abdellah El Angouri, Dee van Zanden, Zahra Eljadid) en aan Young Fenix (Khalid El Hatri, Alexandra Allaeys en Emma Verdijck) voor de fijne samenwerking.

Heel trots op onze coaches Amy Viskens, Mathias Debruyne, Siets Hermans, Nicolas Rojas Palma en onze regio verantwoordelijke Gert Vereecken. Knap werk!

#proudtobeskillbuilder #werktzoektjongeren #VérderMetiedersTalent

 

Wil je hierover meer weten?

Neem contact via mail met onze coach Amy Viskens 
 

0

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

videocall

Warmte overbrengen via digitale verbinding?

Inzicht

In elke vorm van coaching staat de warmte voor je coachee centraal. Het aanvaarden van je coachee als persoon in al zijn sterktes en valkuilen is het vertrekpunt van een succesvol begeleidingstraject. Hoe gebeurt dit dan bij online coaching? Welke impact heeft de digitale beweging op het coachen en hoe ervaart de coach dit zelf? Wouter Thys, outplacement- en loopbaancoach bij Skill BuilderS, gaat op onderzoek.

Enkele tips om deze lockdown door te komen

Bewaak je mentale welzijn

Nieuws

Najaar 2020 - opnieuw in lockdwon. Minder contacten, meer thuiswerk én deze keer kunnen we niet rekenen op een stralend zonnetje en lange, lichte dagen. Niet evident. En toch zijn er enkele zaken die we kunnen ondernemen om de komende weken draaglijk te houden. Volgens Elke Ruelens, Career Couselor bij Skill BuilderS, heeft dit te maken met 'autonomie'. Weten waar je nood aan hebt en hoe je dit kan bekomen, dát is de kern van autonomie. Ontdek enkele waardevolle tips om je mentale welzijn te bewaken.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor