Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/styles/header_image/public/header-images/Podcast%20-%20%20De%20kracht%20van%20Wandelen.png?h=00546c34&itok=zBz5yYo2
Podcast

De kracht van wandelen

Wandelen, lopen, bewegen in de buitenlucht: we lezen regelmatig over het heilzaam effect. Helpt ‘mindful’ bewegen je om je fysieke, mentale en emotionele balans opnieuw in evenwicht te brengen? Kom je door te bewegen in de natuur sneller in je eigen kracht te staan? Deze podcast is onderdeel van de reeks ‘Open blik’ waarin Aline Aelberts, coach bij Skill BuilderS, boeiende inzichten en makkelijk toepasbare tips aanreikt voor meer geluk in het werk en meer geluk in het leven.
 

Aline Aelberts is sinds kort gecertifieerd wandelcoach volgens de Mindful Run/Walk Methode. Bij Mindful Run/Walk draait het om plezier en om het vinden van de juiste mindset. Zo word je je bewust van de kracht in je lichaam en van je omgeving. In deze podcast interviewt Aline de bekende Nederlandse registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie, Hilde Backus, gespecialiseerd in wandelcoaching. 

Voor meer info:  

0

Wil je hierover graag meer in detail praten?

Contacteer Aline Aelberts of bel haar op +32 492 27 06 09.

Ontdek ook ...

0
Ontdek de podcast 'De kracht van wandelen' van Skill BuilderS coach Aline Aelberts
67-33
midden

Contacteer ons

Jouw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor