Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner-wij.jpg

Online infosessie ICF Certified Coach Programma

Wil je graag het ICF-Certified Coach Programma volgen en het ICF-certificaat behalen? Ben je benieuwd wat we precies aanbieden in dit programma? Uit welke modules het bestaat? Wie de trainers zijn en wat onze troeven zijn?

Kom dan naar onze online infosessie op 10 september van 19u tot 20u

Tijdens de infosessie ...

willen we je graag inspireren en vooral informeren. Coaching skills zijn essentieel voor sterk, verbindend en authentiek leiderschap. We helpen je graag jouw expertise in coaching op te bouwen en bieden een modulair opleidingsprogramma aan dat toegang geeft tot ICF-certificering. We zoomen graag in op:

 • onze aanpak
 • onze expertise
 • onze troeven
 • onze methodieken 
   

Laat je inspireren

0

Schrijf je in voor de infosessie

 

0
Infosessie ICF Certified Coach Programma
50-50

Een tipje van de sluier

Ons ICF-Certified Coaching programma bestaat uit 3 modules die jou volledig klaarstomen voor een ICF-certificering

De coaching-opleiding bestaat uit een mix van interactieve workshops die doorgaan op onze locatie in Vilvoorde en online trainingen.

Skill BuilderS voorziet een intake gesprek met een Certified Coach uit onze Coaching Academy om jouw motivatie naar waarde te kunnen inschatten en om je in de passende module te laten inschuiven. 

Je start een reis van groei en ontwikkeling samen met je medestudenten. Deelnemen betekent dat je tijdens, tussen en na de modules actief met en van elkaar leert door samen te oefenen en te leren vanuit de rol van coach, klant en observator. We waarderen de kwaliteiten en geven voldoende aandacht aan verdieping en verbetering. De modules volgen een tijdlijn die ruimte biedt om met het geleerde aan de slag te gaan en samen regelmatig te reflecteren op beste praktijken en uitdagende aspecten van de coaching praktijk. Het faciliteren van de leermomenten focust op het versterken van de verbinding, de veiligheid en het vertrouwen, individueel en collectief.  

“Our Coaching Academy is a place where coaching starts & never ends”
 

Ontdek de data van onze ICF-Certified Coaching trajecten

0

ICF-Certified Coaches Brinda en Stan 

Brinda Priem en Stan Pelckmans zijn ICF Certified Coaches bij Skill BuilderS en zullen je doorheen de infosessie leiden. Zij zullen je inspireren en informeren zodat je een volledig zicht krijgt op onze aanpak, troeven en methodieken.

Het opleiden, begeleiden en inspireren van mensen is een passie die Brinda en Stan koesteren.

Ontdek ook onze andere experten

 

0
Brinda Priem en Stan Pelckmans, ICF Certified Coaches bij Skill BuilderS
67-33

Voor wie is de ICF-Certified Coach opleiding bestemd?

 • Professionele coaches die een ICF-certificering willen behalen
 • Managers en leidinggevenden
 • Professionals die persoonlijk willen groeien 
0

Modulair programma

Ontdek ons modulair programma dat bestaat uit:

 1. Ontwikkel professionele coaching skills
 2. Ontdek en versterk jezelf als coach
 3. Mentor coaching & oefeningen
0

Nog vragen?

Heb je vragen na de infosessie? Wil je nog verdere toelichting? Twijfel je of deze opleiding voor jou is? Marit helpt jou graag verder.

0
67-33

Wat is de kostprijs van het ICF-Certified Coach programma?

 • Module 1 - 1.650 EUR + btw
 • Module 2 - 1.250 EUR + btw
 • Module 3 -  920 EUR + btw
0
67-33

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Psychologische veiligheid

Psychologische veiligheid, sleutel voor eigenaarschap

Inzicht

Vertrouwen, psychologische veiligheid, … het zijn begrippen die vaak opduiken in een context van teamontwikkeling. Uit onderzoek blijkt dat ze beide essentieel zijn in een organisatie voor de uitbouw van een gezonde en effectieve samenwerkingscultuur.
Een cultuur van psychologische veiligheid zou maken dat medewerkers sneller en meer eigenaarschap opnemen. Hamvraag is: op welke manier kan je als organisatie het eigenaarschap van je medewerkers versterken?
In onderstaand inzichtsartikel zoomt Hilde Brackeva, HR Strategist bij Skill BuilderS, hierop in en reikt alvast 5 praktische tips aan.

Iedereen een coach

Coaching als katalysator van zelfreflectie

Inzicht

In het leven worden we vaak geconfronteerd met abstracte concepten, zoals persoonlijke groei, succes, en geluk. Hoewel deze concepten inspirerend en zingevend kunnen zijn, kunnen ze ook vaag en overweldigend aanvoelen. Een professionele coach kan ons ondersteunen om dergelijke 'vage' concepten te vertalen in concrete doelen, om zelfreflectie te stimuleren en zo resultaten te behalen. Brinda Priem en Stan Pelckmans, beiden ICF Certified coach, illustreren dit aan de hand van een praktijkvoorbeeld. 

Contacteer ons

Jouw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor

Een stappenplan voor een opleidingsplan mét impact

Vul onderstaand formulier in en ontvang een stappenplan voor een opleidingsplan mét impact.
Na het indienen van het formulier ontvang je de downloadbare pdf op het ingevulde e-mailadres.

Let op: Controleer zeker je spam of ongewenste e-mailmap als je de e-mail niet meteen zou ontvangen.