Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/pc_afbeelding.png
Inzicht

Kwaliteitsvol assessment vanop afstand

In deze onzekere tijden is het voor velen niet gemakkelijk om een nieuwe routine of nieuw evenwicht te vinden. Taken en agenda’s zien er plots helemaal anders uit. Hoe zit het met 'assessments' die u in deze uitzonderlijke tijden wil inplannen? Bij Skill BuilderS hebben we een reeks oplossingen voor u. Onze collega Björn Delombaerde, Assessment Manager, licht toe.  

De veiligheid van onze kandidaten, klanten, medewerkers en de gemeenschap staat voorop. Daarnaast blijft het leveren van een kwaliteitsvolle service naar onze kandidaten en naar onze klanten het ultieme doel.

  We moedigen iedereen aan om, waar mogelijk, van thuis uit te werken en gebruik te maken van virtuele tools om met elkaar en met onze klanten te communiceren.

  Zo hebben we bij Skill BuilderS een hele reeks oplossingen uitgewerkt:

  • Assessment volledig vanop afstand
  • Simulatieoefening via video
  • Interviews & overleg 100% digitaal
  • ...

  Meer info over onze aanpak en visie vind je hier.

  Wil je als bedrijf ook assessments blijven inplannen in deze moeilijke tijden en kunt u daar hulp bij gebruiken? Aarzel niet en stuur een mail naar bjorn@skillbuilders.be

  Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

  Blinde vlek

  Inzicht
  Kennen we onszelf? Hebben we een duidelijk beeld van hoe we bij anderen overkomen? Hebben we allemaal een blinde vlek?

  Blinde vlek

  Kennen we onszelf? Hebben we een duidelijk beeld van hoe we bij anderen overkomen? Hebben we allemaal een blinde vlek, dingen die we bij onszelf niet zien of niet objectief kunnen bekijken omdat we er te dicht bij staan. We vroegen het aan onze collega Eva De Roover, consultant Assessment & Development.

  Hoe bereid ik me het best voor op een assessment center?

  Inzicht
  Hoe bereid ik me het best voor op een assessment center? Skill BuilderS geeft je graag meer info over assessment & development centers.

  Hoe bereid ik me het best voor op een assessment center?

  Kan je je voorbereiden op een assessment? Een vraag die vaak gesteld wordt. We vroegen het aan onze collega Laura Rasenberg, arbeidspsycholoog en assessor in het Assessment & Development team bij Skill BuilderS. 

  Contacteer ons

  Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

  Vind een kantoor

  VDAB
  Loopbaancheques
  ESF
  EU
  Vlaanderen
  Actiris Brussels
  Kmo-Portefeuille
  Certo
  Qfor