We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Skill BuilderS blijft bereikbaar, ook in onzekere Corona-tijd.

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/pc_afbeelding.png
Inzicht

Kwaliteitsvol assessment vanop afstand

In deze onzekere tijden is het voor velen niet gemakkelijk om een nieuwe routine of nieuw evenwicht te vinden. Taken en agenda’s zien er plots helemaal anders uit. Hoe zit het met 'assessments' die u in deze uitzonderlijke tijden wil inplannen? Bij Skill BuilderS hebben we een reeks oplossingen voor u. Onze collega Björn Delombaerde, Assessment Manager, licht toe.  

De veiligheid van onze kandidaten, klanten, medewerkers en de gemeenschap staat voorop. Daarnaast blijft het leveren van een kwaliteitsvolle service naar onze kandidaten en naar onze klanten het ultieme doel.

  We moedigen iedereen aan om, waar mogelijk, van thuis uit te werken en gebruik te maken van virtuele tools om met elkaar en met onze klanten te communiceren.

  Zo hebben we bij Skill BuilderS een hele reeks oplossingen uitgewerkt:

  • Assessment volledig vanop afstand
  • Simulatieoefening via video
  • Interviews & overleg 100% digitaal
  • ...

  Meer info over onze aanpak en visie vind je hier.

  Wil je als bedrijf ook assessments blijven inplannen in deze moeilijke tijden en kunt u daar hulp bij gebruiken? Aarzel niet en stuur een mail naar bjorn@skillbuilders.be

  Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

  Waarom (g)een ex-medewerker aanwerven?

  Inzicht
  Ruth Van Impe, HR Manager bij Skill BuilderS geeft haar kijk op boemerang-rekrutering

  Waarom (g)een ex-medewerker aanwerven?

  Boemerang-rekrutering of het aanwerven van ex-medewerkers kan deel uitmaken van een rekruteringsstrategie en die begint al bij de offboarding. Maar waarom zou je inzetten op het gericht aantrekken van medewerkers die ooit het bedrijf (al dan niet vrijwillig) verlaten hebben? Lesley Arens van het HR-vaktijdschrift #ZigZagHR vroeg onze collega Ruth Van Impe naar haar visie. Ruth is HR Manager bij Skill BuilderS en zelf een mooi voorbeeld van een succesvolle boemerang-rekrutering.

  Wat zijn de skills van de toekomst voor de HR Business Advisor?

  Inzicht
  HR Skills van de toekomst?

  Wat zijn de skills van de toekomst voor de HR Business Advisor?

  De HR business partner of advisor kruipt alsmaar meer in de rol van een consultatieve business partner. Was HR vroeger de vertrouwenspersoon om alle HR-gerelateerde topics even op te lossen, dan wordt zij vandaag meer een interessante challenger. Steven Van Mol, Managing Partner en Leadership expert bij Skill BuilderS, geeft in de mei-editie van het #ZigZagHR-tijdschrift zijn kijk op de HR Skills van de toekomst.

  Contacteer ons

  Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

  Vind een kantoor

  VDAB
  Loopbaancheques
  ESF
  EU
  Vlaanderen
  Actiris Brussels
  Kmo-Portefeuille
  Certo
  Qfor