Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner-blauw_meetlat_helena_jasper_0.png

Online infosessie ICF Certified Coach Programma

Wil je graag het ICF-Certified Coach Programma volgen en het ICF-certificaat behalen? Ben je benieuwd wat we precies aanbieden in dit programma? Uit welke modules het bestaat? Wie de trainers zijn en wat onze troeven zijn?

Kom dan naar onze online infosessie op 
7 september, telkens van 19u tot 20u.

Tijdens de infosessie ...

willen we je graag inspireren en vooral informeren. Coaching skills zijn essentieel voor sterk, verbindend en authentiek leiderschap. We helpen je graag jouw expertise in coaching op te bouwen en bieden een modulair opleidingsprogramma aan dat toegang geeft tot ICF-certificering. We zoomen graag in op:

 • onze aanpak
 • onze expertise
 • onze troeven
 • onze methodieken 
   

Laat je inspireren

0

Schrijf je in voor de infosessie 

op 7 september

0
Infosessie ICF Certified Coach Programma
50-50

Een tipje van de sluier

Ons ICF-Certified Coaching programma bestaat uit 3 modules die jou volledig klaarstomen voor een ICF-certificering dankzij het goedgekeurde programma ‘Skill BuilderS Coaching Opleiding’ onder ACSTH-label. 

De coaching-opleiding bestaat uit een mix van interactieve workshops die doorgaan op onze locatie in Vilvoorde en online trainingen.

Skill BuilderS voorziet een intake gesprek met een Certified Coach uit onze Coaching Academy om jouw motivatie naar waarde te kunnen inschatten en om je in de passende module te laten inschuiven. 

Deelnemen aan de opleiding betekent ook tijdens, tussen en na de modules actief zijn binnen onze Coaching Academy Learning Community. We stimuleren dat je het geleerde gaat oefenen met medestudenten. Op deze manier kan je jouw coaching mindset en attitude verankeren en naar een hoger niveau van maturiteit brengen. 

“Our Coaching Academy is a place where coaching starts & never ends”
 

Ontdek de data van onze ICF-Certified Coaching trajecten

0

ICF-Certified Coaches Brinda en Stan 

Brinda Priem en Stan Pelckmans zijn ICF Certified Coaches bij Skill BuilderS en zullen je doorheen de infosessie leiden. Zij zullen je inspireren en informeren zodat je een volledig zicht krijgt op onze aanpak, troeven en methodieken.

Het opleiden, begeleiden en inspireren van mensen is een passie die Brinda en Stan koesteren.

Ontdek ook onze andere experten

 

0
Brinda Priem en Stan Pelckmans, ICF Certified Coaches bij Skill BuilderS
67-33

Voor wie is de ICF-Certified Coach opleiding bestemd?

 • Professionele coaches die een ICF-certificering willen behalen
 • Managers en leidinggevenden
 • Professionals die persoonlijk willen groeien 
0

Modulair programma

Ontdek ons modulair programma dat bestaat uit:

 1. Ontwikkel professionele coaching skills
 2. Ontdek en versterk jezelf als coach
 3. Mentor coaching & oefeningen
0

Nog vragen?

Heb je vragen na de infosessie? Wil je nog verdere toelichting? Twijfel je of deze opleiding voor jou is? Marit helpt jou graag verder.

0
67-33

Wat is de kostprijs van het ICF-Certified Coach programma?

 • Module 1 - 1.650 EUR + btw
 • Module 2 - 1.250 EUR + btw
 • Module 3 -  920 EUR + btw
0
67-33

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

growth mindset

De kracht van je mindset

Inzicht

Denk jij: “Onderhandelen, da’s een talent. Daarmee ben je geboren of niet; ik zal daar nooit echt goed in zijn”? Of geloof je toch eerder: “Met tijd, moeite en wat hulp kom ik er wel. Dan zal ik mijn mannetje/vrouwtje wel kunnen staan tijdens een onderhandeling”? Met een growth mindset ben je tot meer in staat dan je denkt. 

Goede voornemens

Ze zijn er weer ... de goede voornemens!

Inzicht

Wat is jouw goed voornemen voor 2023? Die vraag gaat hand in hand met: hoe kijk jij terug naar 2022? Welke weg heb jij afgelegd en wat was er belangrijk voor jou? Het nieuwe jaar is in aantocht en dus ook die goede voornemens ... Iedereen doet er wel eens aan mee – al dan niet lachend. De populairste en bekendste: stoppen met roken, afvallen, meer sporten, minder alcohol drinken, gezonder eten, geld sparen en een betere job vinden. Maar wat zijn nu precies de slaagkansen van goede voornemens? Deze vraag legden we voor aan Anouk Smets, expert loopbaancoach bij Skill BuilderS. 

Is burn-out besmettelijk?

Is een burn-out besmettelijk?

Inzicht

Burn-out wordt verspreid als een infectieziekte. Dat was de conclusie van een intrigerend onderzoek dat onlangs belicht werd door professor Anseel in een column in De Tijd. Onderzoekers volgden over een periode van 12 jaar Deense werknemers. Blijkt dat werknemers die tewerkgesteld waren in een bedrijf waar veel medische diagnoses gesteld werden in verband met angst, depressie en burn-out vervolgens terechtkomen in een bedrijf waar vervolgens deze diagnoses ook toenemen. Zelfs als deze werknemers zelf geen diagnose hebben gekregen. Conclusie? Werknemers zijn onbewust drager van een mentale stoornis en kunnen daarmee anderen aansteken. Net zoals je soms onbewust drager bent van een virus en het kan doorgeven zonder zelf ziek te worden. Straffe uitspraak, vond onze collega Saskia Poelmans, Psycholoog outplacement & stress- en burn-outbegeleiding, en ging verder op onderzoek.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor