Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner4_0.jpg

Respect voor de mens

De mens staat centraal in alles wat wij doen. En als we hem helpen zijn talent te ontdekken, te ontwikkelen en in te zetten, dan doen we dat uiteraard met veel respect voor zijn persoon.

 • Mannen en vrouwen hebben bij SBS Skill BuilderS gelijke toegang tot de diensten die we voor projecten beschikbaar stellen. Beide seksen genieten ook evenveel van de voordelen die hieruit voortvloeien.
   
 • We garanderen een objectieve, respectvolle en niet-discriminerende participatie aan de arbeidsmarkt (cfr. decreet van 8 mei 2002).
   
 • SBS Skill BuilderS draagt gelijke kansen en diversiteit hoog in het vaandel. We werven aan op basis van competenties en kwaliteiten, niet in functie van afkomst, leeftijd, geloofsovertuiging of geslacht.
   
 • We laten onze klanten de kracht ontdekken van diversiteit. De tips die we hen geven om vooroordelen, stereotypering en discriminatie tegen te gaan, passen we uiteraard ook toe in onze eigen organisatie.
   
 • Een gezonde werkomgeving, healthy teambuilding, yogalessen, een veerkrachtopleiding: bij SBS Skill BuilderS waken we mee over de fysieke en mentale gezondheid van onze mensen. 
0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor